Мінфін - Курси валют України

Встановити

Нарушают законодательство Украины!!!

1/5
Prius882021-11-19 18:14:00
На данный момент, у меня в Вашей фирме есть просрочка по долгу. Не раз просила пойти на встречу и оформить реструктуризацию, так как в этом случае смогу платить такие сумасшедшие проценты. Звонят третьим лицам, на что они не имеют никакого Права!!! Лицам, которых я даже не знаю. Без на то их согласия! Полное нарушения и З-на о коллекторах, З-на О защите персональных данных. Вынуждена писать в Национальный банк Украины и обращаться к юристам. Все разговоры записаны.
CreditKasa
22 ноября 2021, 9:39
Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Однак, в нашій компанії не передбачена реструктуризація. Маємо підкреслити, що реструктуризація — не є вимогою законодавства.

Усі умови кредитування чітко та прозоро прописані у вашому кредитному договорі, з яким ви мали змогу ознайомитись перед підписанням.

Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються з дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості.

Будь ласка, надайте ваш мобільний номер телефону для більш детальної перевірки.

Коментарі до відгуку - 1

Maksa27Maksa272021-12-12 06:54:17
Ужасная компания. Ничего они не придерживаются. Звонят 100 раз на день, операторы глупые и ведут себя нагло. Не берите деньги у них не давайте Вас разводить и заработать на Вас
Відгук успішно відредаговано