Мінфін - Курси валют України

Встановити

Жесть!!!!

1/5
Artemka20112021-11-04 20:53:48
Насчитывает проценты большие с 20000 14000 только проценты!!! звонят и рассказывает что я отказываюсь платить, на просьбу войти в положение и дать или реструктуризацию или отсрочку, говорят Нет!!! Угрожают звонить людям, номер которых я даже не указывали. Это незаконно!!! И надписью нотариуса на арест угрожают!!!
CreditKasa
5 ноября 2021, 9:49
Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Однак, в нашій компанії не передбачена реструктуризація. Маємо підкреслити, що реструктуризація — не є вимогою законодавства.

Усі умови кредитування чітко та прозоро прописані у вашому кредитному договорі, з яким ви мали змогу ознайомитись перед підписанням.

Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості.

Будь ласка, надайте ваш мобільний номер телефону для більш детальної перевірки.

Коментарі до відгуку - 1

CreditCredit2021-11-05 09:48:53
Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Однак, в нашій компанії не передбачена реструктуризація. Маємо підкреслити, що реструктуризація — не є вимогою законодавства. Усі умови кредитування чітко та прозоро прописані у вашому кредитному договорі, з яким ви мали змогу ознайомитись перед підписанням. Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості. Будь ласка, надайте ваш мобільний номер телефону для більш детальної перевірки.
Відгук успішно відредаговано