Мінфін - Курси валют України

Встановити

Хами, наглі та не доброзичливі кредитори.

1/5
pavlikyuriy2020-03-27 19:36:12
Брав займ 6500 грн.і зараз не можу навіть сплатити пролонгацію, так як коштів немає навіть на прожиття через ситуацію, яка зараз в Україні та світі — я залишився без роботи.
Телефонував їм, пропонував оформити реструктуризацію боргу, на що отримав хамське відношення та категоричне «ні».
Повідомив, що не можу оплатити, так як не працюю, на що їм «начхати» так як мої дані передані в відділ по заборгованості.
Дзвонив кілька разів, очікував на лінії та марно.
Але як же без біди — не цікаво так жити.
Так ось вони, Ccloan, почали телефонувати мені, моїм рідним, знайомим та повідомляти, щоб вони оплатили за мене борг.
Але на цьому представники компанії не зупинились та їм цього було мало і вони розпочали «атакувати» мене повідомленнями в Viber з дуже ненормативною лексикою, ображати мене та мою покійну маму.
Мені здається, що це недопустимо.
І як бути в такій ситуації, панове Ccloan?
Де Ваша гідність?
Чи Вам все дозволено?

Коментарі до відгуку - 1

aleks2005haleks2005h2020-04-19 18:44:53
В полеміку з ними не вступайте ні за яким привідом, закон на Вашому боці. ОТ що там говориться: "6. У разі прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов’язань за договором про споживчий кредит (в тому числі, але не виключно, прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов’язань зі сплати платежів) споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за таке прострочення. В тому числі, але не виключно, споживач в разі допущення такого прострочення звільняється від обов’язків сплачувати кредитодавцю неустойку (штраф, пеню) та інші платежі, сплата яких передбачена договором про споживчий кредит за прострочення виконання (невиконання, часткове виконання) споживачем зобов’язань за таким договором. Для працівників ССЛОАН: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/533-IX. Поверніться обличчям до своїх клієнтів, бо прийде час, обличчя ТОВ занурять нижче плінтуса самі ж клієнти.
Відгук успішно відредаговано