Мінфін - Курси валют України

Встановити
Cashberry

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про Cashberry

Показати інші кредити

Застерігаю від співпраці з цією МФО !!!

1/5
Valentine20202021-02-12 16:25:52
В житті була складна ситуація в листопаді 2020р., оформив позику в Кешбері, потім ще одну — душе швидко, за це вдячний компанії. Обидві позики достроково погасив.

Проте у Кешбері (ТОВ ФК «Інвест Фінанс») є ВЕЛИЧЕЗНІ проблеми з безпекою особистих даних клієнтів. Невідома особа у грудні 2020р., використавши мої особисті дані, оформила позику на моє ім«я. Те, що я не отримував на свої картки грошей, свідчать виписки за грудень місяць по всіх карткових рахунках.

Невстановлена особа змінила мій номер телефону та банківську картку на свої. Решту даних (мої П.І.Б., ідент. код і.д.) використали мої.

Після виявлення цього факту, я звернувся до поліції з відповідною заявою, надіслав на ТОВ » ФК Інвест Фінанс" лист з описом ситуації, що склалася, проте вже майже 2 місяці, а від Кешбері немає жодної відповіді, натомість на сайті продовжують нараховувати відсотки.

Тому додатково я звернувся зі скаргою до Нацбанку та із заявою — до Кіберполіції. Чекаю від них результаів розслідування. Також планую звертатися до суду на цю компанію про визнання договору недійсним, адже не бачу іншого виходу.

Припускаю, що крадіжкою особистих даних може займатися хтось із праціваників компанії, хто має доступ до цих даних.

Дана МФО просто ігнорить ваші листи.

Ще й до того, ця МФО надає ваші особисті дані своїм партнерам: потім чекайте шквал дзвінків від інших МФО з пропозицією кредиту.

Коментарі до відгуку - 2

АлександрАлександр2021-03-03 20:21:08
У меня такая же ситуация, подскажите как вы решили эту проблему?
MataboMatabo2021-04-19 13:12:56
Как-то странно - есть номер карты, на которую перевели средства, но нельзя узнать кто это? Да в любом интернет-банкинге подтягивает Ф.И.О. получателя. Разве что сразу после обналички кредита карту закрыли.
Відгук успішно відредаговано