Мінфін - Курси валют України

Встановити

Телефонний тероризм

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
alexmz 26 лютого 2016, 9:53
Доброго дня!

Я маю нещастя бути клієнтом Вашого банку. Працівники Вашого банку методом шантажу і тиску намагаються змусити мене виплатити так звані штрафні санкції за моєю начебто заборгованістю. Жодних документів про цю заборгованість я не отримала. Постійні телефонні дзвінки з погрозами. На мої скарги банк не реагує. 15 січня я направила письмову скаргу, відповіді на неї я не отримала, на гарячій лінії сказали, що вона була надіслана простим листом. Звертаю Вашу увагу на те, що згідно п. 84 Типового договору, розміщеного на Головному сайті Банку, «всі повідомлення будуть вважатися належними, якщо вони здійснені у письмовій формі та надіслані рекомендованим листом, кур'єром, телеграфом...», а згідно п 12.3 цього ж Договору «документом, що підтверджує відправлення Стороною повідомлення… є квитанція поштового відділення про відправлення рекомендованого листа».

Окрім того, сьогодні з номеру 0462616065 о 9 год 18 хв моїй співробітниці телефонувала особа, яка представилась працівником Альфа-банку. Дана особа надала інформацію про те, що я є Клієнтом банку, вимагала надати особисту інформацію щодо надходжень коштів і моїх особистих даних. Звертаю Вашу увагу, що моя співробітниця не є моєю контактною особою, при цьому є Клієнтом банку. Таким чином, працівник банку, який телефонував моїй співробітниці, порушив п. 11.4 Кодексу корпоративної етики банку, розміщеного на Головному сайті банку. На моє неодноразове прохання надати мені документальне підтвердження існуючої заборгованості Банк відповідає відмовою. Крім того, в телефонних бесідах працівник банку використовують некорпоративний метод спілкування, що порушує п 12.6 Кодексу корпоративної етики банку, а також підпадають під дію Ч1 Ст.19 (п.2) Закону України «Про захист прав споживачів». Вимагаю прийняти відповідні міри до працівників банку. які працюють з порушенням законодавства, надати мені документальне підтвердження існуючої заборгованості, припинити тероризувати дзвінками мене та моє оточення
Сенс Банк
Відповідь банку
29 лютого 2016, 15:59
alexmz, доброго дня! Надішліть, будь ласка, на info_client@alfabank.kiev.ua Ваш ІПН з посиланням на відгук, ми перевіримо інформацію з питання.

Коментарі - 3

+
0
posetitel25
posetitel25
29 лютого 2016, 17:36
#
З огляду на вищевикладене Ви добре обізнанні з ЗУ «Про захист прав споживачів», ознайомтесь з ЗУ «Про банки та банківську діяльність», та ЗУ «Про звернення громадян» та починайте відповідати банку його ж методами: звернення до відповідних органів з повідомленням про порушення термінів розгляду звернення, повідомлення про порушення банком/розголошення банком інформації, що становить «банківську таємницю», якщо тааке розголошення завдало шкоду Вашим інтересам то звертайтесь до суду з відповідним позовом.
+
0
Nataliya125
Nataliya125
29 березня 2016, 11:45
#
Добрий день! У мене також виникла ситуація з простроченою заборгованістю.Не змогла оплатитити два місяці.Пояснювала ситуцію.просила допомогти підказати як можна вирішити це питання.але виявляється ніяк.Працівники хами телефонують з погрозами.складається враження що я у кожного з них позичила гроші і відмовляюсь повертати.А вчора взагалі повідомили що якщо не оплачу до 30,03 то піду по сусідах зичити гроші.та й ще до всього цього розішлють інформацію про мою заборгованність всім.
+
0
Nataliya125
Nataliya125
29 березня 2016, 11:46
#
І ще напишіть будьласка чому телефонують з прихованого номера?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.6 43.1
USD 39.5 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.6 43.1
USD 39.5 39.95
Всі курси банку