Мінфін - Курси валют України

Встановити

Найжахливіше обслуговування

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Anton379 3 червня 2021, 13:35
Все починається з потрійної комісії по одній фінансовій операції. Перша комісія стандартна, за зняття готівки, друга комісія по закінченні розрахункового місяця (при тому що картка представляється як пільгових 62 дні) і третя сама цікава комісія. Вже після закриття заборгованості, до кінця пільгового періоду, все за умовами кредиту, нараховується ще одна комісія, за відповіддю контактного центру, це комісія за те що я користувався готівкою в минулому місяці.
Після цього було вирішено анулювати картку, на якій були ще залишкові кошти. І вуаля ще одна комісія «за обслуговування неактивної картки».
Після звернення до контактного центру, щоб мені надали інформацію чи це вже остаточно деактивована картка і чи немає ще якихось прихованих комісій, підтримка просто перестала відповідати.
Це просто браво.
Хто коли небудь задумається чи скористатись послугами даного банку, раджу обходити десятою дорогою.
Сенс Банк
Відповідь банку
3 червня 2021, 16:56
Доброго дня. Нам дуже шкода, що користування нашим продуктом викликало такі негативні емоції( Деталі та варіанти вирішення ситуації напишемо у приватному повідомленні. Та маємо надію, що ваша думка, все ж, зміниться.
Консультацію спеціалістів банк перевірить та в разі виявлення помилок, будуть вчинені відповідні дії. Надаємо загальну інформацію щодо карткового продукту для розуміння ситуації в цілому.
Всі списання банк проводить згідно діючих тарифі обраного карткового продукту. Тарифи у вільному доступі розміщені на офіційному сайті банку за посиланням — https://alfabank.ua/private-persons/credits/cards/tarifi-ta-umovi-3. Пільговий період до 62 днів по кредитним карткам розповсюджується лише на торгові операції. На готівкові операції, згідно тарифів діє звичайна % ставка. Плата за зняття готівки також передбачена тарифами – 4% мін. 20 грн. від суми. Якщо є потреба в готівкових коштах, можна обрати інший картковий продукт, де немає комісії за заняття кредитних коштів та нижча % ставка на готівкові операції (RED Cash наприклад).
Відсотки за користування коштами нараховуються кожного дня відповідно до фактичної суми заборгованості, а списуються з кредитного ліміту лише в розрахункову дату (РД). РД – дата підписання договору (і далі кожного місяця в цю дат відбуваються списання % та інших платежів, при наявності, згідно тарифів). Тому якщо ви зняли певну суму коштів, а потім її погасили, % за користування коштами до моменту погашення будуть списані в РД. Також враховуйте, що при оплаті, першими погашаються безготівкові операції, а вже потім готівкові.
Згідно тарифів картки, в разі відсутності операцій по рахунку більше, ніж 180 днів / якщо клієнтом оформлена заява на закриття рахунку, та з дати оформлення такої заяви пройшов термін 30 днів, списується комісія за неактивний рахунок у розмірі – 50 грн. По кредитним карткам списання лише за рахунок власних коштів.
Далі йдемо в приватні повідомлення, де обговоримо деталі.

Коментарі - 1

+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
3 червня 2021, 13:38
#
Доброго дня. Просимо надіслати номер рахунку чи ІПН в приватному повідомленні. Таким чином ми зможемо відшукати ваші дані, розібратися в ситуації та надати якісний зворотній зв’язок.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 43.05
USD 39.55 40.05
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 43.05
USD 39.55 40.05
Всі курси банку