Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахрайські дії в Альфа банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
para53 11 квітня 2019, 11:41
Обслуговуюсь в банку Альфа більше трох років. В мене є досвід роботи з іншими банками, але Альфа банк своїми шахрайськими діями всіх переплюнув. Останій раз 11.03.19 в 10-30 заходжу в Май Альфа щоб поповнити свою кредитну картку з Ощадного Депозиту, задаю опцію поповнити а вона видає, що тільки можна поповнити з картки іншого банку. Я спробував поповнити дебитну картку ситуація таже. Звоню на горячу лінію, консультант відповідає, що так вони змінили правила і тепер можна поповнити їх кредитну картку тільки з картки інщого банку.
Я питаю а як я можу зняти гроші з Ощадного депозиту, якщо при поповненні дебитної картки та сама ситуація. Вона взяла паузу і говорить, що мені спеціаліст перезвонить через 20 хв, але спеціаліст не передзвонив правда через 20 хв появилася опція що дала можливість поповнення кредитної картки з Ощадного депозиту. Як це розцінювати?
Другий випадок. Хотів поповнити дебитну картку у відділенні в м. Бровари через автомат на 16000 грн. Не можна оказалось є обмеження. Пішов до каси, касир прийняла гроші, я питаю чому через автомат не можна вона сказала, щр не знає і в керівництва свої фантазії. І тут же підійшов до мене спеціаліст і почав пропонувати валютну картку для обміних операцій в Май альфа, а коли я идів в черзі дівчина жалілась що робила таку операцію. а тепер не має ні валюти ні гривни. На що спеціаліст відповів, що такі випадки бувають рідко.
Тепер якщо попвнити картку по номеру рахунку то операція відбувається в той же день, якщо по номеру картки то на наступний день. Зараз відмінили виплату кешбек, а плату за касове обслуговування залишили (60 грн.). В мене враження від банку крайне паскудне, враження таке, що там одні жуліки, щоб обманути клієнта. Персонал крайне не кваліфікований, я як бувший працівник з 19 річним досвідом в банку я може це стверджувати. Пишу для цього щоб інших застерегти від шахрайських дій. А сам постарюся в найближчий час покинути цей лохотронний банк.
Сенс Банк
Відповідь банку
11 квітня 2019, 14:39
para53, доброго дня. Уточніть, будь ласка, в чому полягають шахрайські дії?
Поповнення карти Ощадним депозитом в МАБі працює, перевірте, будь ласка, у себе. Якщо не працює — повідомте мені, будемо розбиратися.
З 06.02.2015 згідно Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів» встановлена максимальна сума поповнення карт/кредитів/депозитів/поточних рахунків в розмірі до 15 000 грн при здійсненні операції через банкомат з функцією поповнення (без введення ПІН-коду) і через касу Альфа-Банку третіми особами або власниками рахунків без надання паспорта.
Поповнити карту на суму більше 15 000 грн можна, в тому ж банкоматі з використанням карти, або в касі банку.
Регламент зарахування коштів на рахунки не змінювався, і завжди був таким:)
Кешбек відмінили, проте ж по карті Максимум діє наша нова бонусна програма Cash U CLUB. З умовами можна ознайомитися за посиланням https://cashuclub.com.ua/articles/programa-loyalnosti-cashu-club-staye-shche-prostishoyu-ta-vi-12
Уточніть, буда ласка, в особистому повідомлені ІПН, адресу відділення, в яке звертались для поповнення карти, дату візиту. Перевіримо коректність консультацій у відділенні та КЦ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.95
USD 39.4 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.95
USD 39.4 39.85
Всі курси банку