Мінфін - Курси валют України

Встановити

Претензія по транзакції

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Oleg Kih 17 вересня 2018, 12:24
Відділення за адресою: Львів, вул. Чайковського, 33
Добрий день.
Залишив заявку на розгляд претензій по транзакції. Оперативно банк (головний офіс) не зміг вирішити дане питання. Очікую відповідь.

Суть проблеми з якою я стикнувся.
В системі Мій Альфа банк 13.09.18 о 22.27 помилково здійснив транзакцію, (переказ з своєї дебетної картки на свою кредитну картку), Яку зразу пробував відмінити (в системі нажавши відповіну кнопку, задзвонив на гарячу лінію). Безрезультатно.
14.09.18 о 09.15год. звернувся у відділення банку, написав заяву про скасування зазначеної транзакції, про відкликання заяви на договірне списання зазначених коштів, враховуючи що переказ між моєми рахунками в одному банку. Заяву написав до проводки зазначеної транзакції (14.09.18), до зарахування коштів 17.09.18.
Виявилось, що банк ( головний офіс м.Київ):
— Оперативно не реагує на заяви;
— банк, вдумайтесь, в системі «Мій Альфа Банк» взяв комісію 4%, за перерахунок з дебетної картки ( з картки, де зняття готівки в любому банкоматі, касі банку безкоштовне) на кредину картку (де зарахування коштів безкоштовне).
Це недопрацювання банку?
Можливо це скрита комісія (додатковий заробіток) до готівкового кредиту?
Можливо бажання тратити час Своїх працівників на неприбуткову операцію (зняття готівки у відділені банку)???
— Банк, коли йому потрібно рахує транзакцію по даті операції, а не по проводці. Коли не потрібно, не рахує!!! (Можу навести приклад з обслуговування картки Платінум Блек, або з оплатою в банкоматах і т.п.).

Користуюсь, різними послугами Альфа банку з 11.11.2014р… Ситуацією яка виникла не задоволений. Чекаю на вирішення даної претензії.
Сенс Банк
Відповідь банку
17 вересня 2018, 17:58
Oleg Kih, доброго дня. Відмінити в МАБ операцію самостійно неможливо. Перерахування коштів з дебетної карти без комісії, а от з кредитної — з комісією, і списана вона правомірно. При відміні операції комісія не повертається. Відповідальність за коректність введених реквізитів несе клієнт, слід бути уважнішими при проведенні платежів.
Різні карти — різні умови, і всі вони прописані в тарифах.

Коментарі - 5

+
0
kingcity
kingcity
17 вересня 2018, 14:32
#
Ви нічого не переплутали? У МАБі поповнення кредитних карт безкоштовне, переказ між своїми дебетними картами теж. Може було навпаки — переказ з кредитної карти на дебетну? Якщо так, то тоді якраз все зрозуміло.
+
0
Oleg Kih
Oleg Kih
19 вересня 2018, 9:37
#
Добрий день.
Переказ проводив з дебетної картки (на яку отримав готівковий кредит) на кредитну картку.
+
0
kingcity
kingcity
19 вересня 2018, 16:19
#
Доброго дня! Дивно виглядає… У мене з цим проблем нема — між своїми дебетними картками в МАБі переказую кошти без комісій. Можливо готівковий кредит Ви отримували на карту «Максимум готівка» — так, там дійсно є такий тариф 4% за переказ.
+
0
Oleg Kih
Oleg Kih
19 вересня 2018, 16:45
#
Добрий день.
Зараз веду переписку, є інформація від банку, яка суперечить одна одній.
Для прикладу спочатку банк пише, що гроші я отримав на кредитну картку, а в наступному листі вже цієї кредитки не бачить.
На питання скільки можна мати кредиток в Альфа банку всі представники відповдають — що дві. А по факту кредит надали на третю, при чому мене не повідомили і т. п.
+
0
kingcity
kingcity
19 вересня 2018, 18:33
#
Дійсно цікава у Вас ситуація. Бажаю успішного її вирішення, а на майбутнє радив би не зв`язуватись більше з кредитними продуктами цього банку і закрити всі їхні кредитні картки — тарифи непрозорі, приховані комісії, а крім того багато випадків крадіжок коштів власне чомусь з карток «Максимум» (почитайте попередні відгуки, особливо десь за квітень-серпень цього року). У мене теж була картка «Максимум», нею не користувався, відкрив по настійному проханню працівників того ж відділення на Чайковського 33 (вірніше, це було ще до їхнього переїзду на Чайковського, тоді вони ще знаходились на Міцкевича і працювали ще під вивіскою «Укрсоцбанку», але це несуттєво), через місяць після її отримання з неї вкрали кошти у розмірі кредитного ліміту, написав заяву у поліцію, зустрічався зі слідчим — безрезультатно, а головне, що служба безпеки банку навіть пальцем не поворухнула щоб хоч щось зробити для виявлення злочинців і недопущення отримання ними моїх коштів, хоча можливості для цього були.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43.25
USD 39.65 40.25
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43.25
USD 39.65 40.25
Всі курси банку