Мінфін - Курси валют України

Встановити
Архівна пропозиція

Стандартний

до 9%Річна ставка в гривні
до 0,95%Бонус від Мінфіну, річних від вкладу
Ця пропозиція не актуальна

Повні умови депозиту

6 місяців
9% +0.95% річних від вкладу
12 місяців
10% +0.4% від вкладу
Виплата відсотків
у кінці терміну, щомісячно
Увага! Підтвердіть свій внесок в день його розміщення або інший день, протягом періоду дії заявки, але не пізніше останнього дня поточного місяця, в якому відкрито вклад.

Заявка на бонус

Заповніть заявку перед відкриттям депозиту в банку

Ваші дані захищені!

Про банк

IBOX Bank працює на українському фінансовому ринку з 1993 року. За цей час він неодноразово був визнаний одним з найстабільніших банків України на думку багатьох рейтингових агентств і експертів банківської сфери. 12 серпня 2020 року Рейтинговий комітет РА «Експерт-Рейтинг» оновив кредитний рейтинг АТ «АЙБОКС БАНК» на рівні uaAА за національною шкалою.
У січні 2020 року IBOX Bank за підтримки Міністерства цифровий трансформації України став першим українським банком, який відкрив рахунки для міжнародної криптовалюта біржі Binance.
За 6 місяців 2020 року розмір чистих активів банку перевищив 1500000000 грн, що вдвічі більше показників за аналогічний період минулого року. За перше півріччя обсяг коштів юридичних осіб зріс на 300%. Свій прибуток банк отримує інвестуванням в стабільні українські компанії з високим рівнем рентабельності, в тому числі в аграрну галузь України. За останні десять років активи IBOX Bank зросли на 800%.

Внесок застрахований

Банк є постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Відповідно до Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд гарантує кожному вкладнику банку відшкодування коштів за його вкладом. За рішенням адміністративної ради ФГВФО від 21 серпня 2012 №27, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 29 серпня 2012 N1452 / 21764, розмір відшкодування коштів за вкладами, включаючи відсотки, за рахунок коштів ФГВФО встановлений в сумі 200 000 грн.

В акції беруть участь депозити

  • В акції бере участь депозит «Стандартний» в національній валюті
  • Максимальна сума вкладу: не обмежена
  • Виплата відсотків: щомісяця або в кінці терміну
  • Без можливості дострокового розірвання
  • Оформляється через відділення
  • Виплата бонусу від «Мінфіну» відбувається протягом 32 днів після підтвердження депозиту

В акції не беруть участь депозити

  • Менше 65000 гривень
  • Термін менше 6 місяців
  • При вказівці недостовірних даних
  • Відкриті до подачі заявки
Головна / Бонус від Мінфіну / Бонус до депозиту / Стандартний від Айбокс Банк (АгроКомБанк)