Мінфін - Курси валют України

Встановити
mincurrency
Зарегистрирован:
11 листопада 2020

Последний раз был на сайте:
22 березня 2024 о 11:31
Мінфін про Валюту — Аналітика валютних сервісів "Мінфіну"
12 липня 2021, 8:55

На Валютному аукціоні з'явилися відгуки

На Валютному аукціоні запрацювала нова функція! Відтепер кожен клієнт пункту обміну та приватної особи може залишити відгук під оголошенням.

Як залишити відгук

Відгук складається з трьох блоків.

У першому блоці власникові оголошення можна поставити оцінку за п’ятибальною шкалою, додати текст та фотопідтвердження відгуку, якщо таке є.

У другому блоці можна обрати одну або декілька категорій, які вплинули на досвід обміну валюти у даного власника оголошення.

У третьому блоці можна вказати додаткові відомості:

  • доступність відділення (тільки для пунктів обміну): наскільки близько до транспортної розв’язки знаходився пункт обміну, чи добре його було видно на місцевості, чи легко було знайти;

  • курс валюти: чи вигідний курс пропонує власник оголошення;

  • якість обслуговування: чи були з клієнтом ввічливими, чи було приміщення, у якому проходив обмін валют, охайним, чи швидко надали послуги;

  • безпека: чи були кімната перерахунку, відеоспостереження або охорона у пункті обміну, чи в людному місці та в комфортний час відбувся обмін валют з приватною особою тощо.

Наша мета — зробити процес обміну валюти за допомогою Валютного аукціону максимально безпечним та прозорим. А основа прозорості — зворотний зв’язок.

Відгуками користувачі можуть або віддячити за хорошу роботу високою оцінкою, або ж звернути увагу на недопрацювання низькою.

Якщо у вас є пропозиції щодо покращення роботи сервісу — будемо раді отримати їх у формі зворотного зв’язку.

Просмотров: 6145, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися