Мінфін - Курси валют України

Встановити
Demchak
Руслан Демчак
Зареєстрований:
19 серпня 2011

Останній раз був на сайті:
11 жовтня 2023 о 21:15
Підписчики (36):
buratinko
buratinko
Украина
71529233
Sanuxa Gogoman
vista1
vista1
himik23
himik23
olexch
Александр Чернов
41 год
Nline
Nline
AndreyM
Andrey M
45 лет, Киев
elvalery
elvalery
Киев
romava
romava
khortiza7777
khortiza7777
55 лет
Aristarkh
Aristarkh
Мироновка
anzevs
Влад Великолепный
Киев
всі підписчики
Народний депутат Верховної Ради України VIII скликання
1 серпня 2012, 12:03

Правила гри

Зараз, коли залишається усього кілька місяців до парламентськіх виборів, в суспільстві йде серйозна дискусія про те, яким має бути наш вибір, за кого ми віддамо голос, кого вважатимемо відповідальною політичною силою, яка здатна  змінити країну.

Очевидно що це потрібна дискусія. Перед виборами завжди визначаються з тим, яким курсом має йти країна і кожен сам має обрати свої пріорітети. Для нас, підприємців, важливим є в першу чергу те, як буде розвиватися українська економіка, яким буде клімат для бізнесу, чи зможемо ми самі змінювати цю країну і можливості її громадян, чи буде інвестиційний клімат таким, що дозволить нам займатися власною справою і робити все можливе щоб громадянин в Україні жив гідно і вільно. Можна покладатися на політиків, на їхні обіцянки, на їхні програми. Однак, я щиро впевнений в тому, що відповідальний підприємець має думати про те, як змінювати країну самому, не особливо покладаючись на точки зору представників політичної еліти.  Політики завжди багато що обіцяють перед виборами і не завжди багато що виконують. А от у підприємця зовсім інше завдання. Для нього розвиток країни – це розвиток його справи. Розвиток його справи – це продукція і нові робочі місця, це реальні зміни, які має побачити кожний. Про які потім чиновники прозвітують у своїх успішних звітах. Тож чи не прийшов час  кожному з нас замислитись про власну відповідальність, про  власну участь у політичному житті. Багато хто вважає що політика – це справа юристів, журналістів або представників великого бізнесу – так званих олігархів. А я щиро впевнений, що політикою має займатися середній клас, має займатися той хто робить реальну справу, той хто створив свій власний бізнес і уявляє собі якими є труднощі на початку своєї ініціативи. Пригадайте, будь ласка, як ви стикалися із законами, процедурами, узгодженями та іншими проблемами, які виникають на початку кожної навої справи. Все це можливо змінювати. Потрібно зробити так, щоб  було легше тим, хто відверто хоче допомогти своїй країні і має бажання розвиватися сам. А для цього є важливим, щоб кожний з нас подумав про те чи не бажає він сам стати не тільки підприємцем, а й відповідальним політичним діячем.

Ми маємо самі створювати правила гри. Тоді це і буде справжня Європа.

Переглядів: 1206, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 11

+
0
Donkey
Donkey
1 серпня 2012, 12:52
#
Для меня вопрос за кого голосовать на предстоящих выборах давно решен,- это «Свобода». Совершенно не желая обливать грязью другие партии и не вдаваясь в подробности скажу, что эта политсила просто заслуживает зайти в парламент и представлять там интересы и надежды своих избирателей. Окопаются на плацдарме, а там глядишь и высоту возьмут.
+
0
Геннадий Дубовой
Геннадий Дубовой
2 серпня 2012, 10:53
#
«Свободе» стоит больше внимания уделять социальной составляющей своей политпрограммы, тогда ВР её обеспечена.
+
0
uainvestor
uainvestor
2 серпня 2012, 11:06
#
А может, они правильно поступают, что не вляпываются в социальный популизм, из которого потом не выберешься? Достаточно того, что красть не будут.
+
0
Геннадий Дубовой
Геннадий Дубовой
2 серпня 2012, 11:21
#
Речь не о популизме. Об иной структуре социальной политики: когда нет «экономически неэффективных» (ставших таковыми благодаря действиям/бездействию власти) и каждый принимаемый ВР закон программирует нацию не на «поэтапную экономическую зачистку» (как ныне), а на развитие.
+
0
uainvestor
uainvestor
2 серпня 2012, 14:51
#
Развитие начинается с осознания: кто мы, откуда пришли, куда идем? Цены на хлеб вторичны.
+
0
Геннадий Дубовой
Геннадий Дубовой
2 серпня 2012, 15:14
#
О том и речь. Но там, куда идём (и пока идём) должен быть хлеб
+
0
uainvestor
uainvestor
2 серпня 2012, 15:53
#
Если идти правильно, то будет. Не хлеб, так манна.
+
0
mnenie
mnenie
3 серпня 2012, 0:31
#
Сергей, чегой-то вы загнули. На кой мне мне ваша манна хоть в аллегории хоть в натуре? Мне бы хлебушка. В правильном смысле — своего, украинского. Пусть без сала, хреном обойдемся. Но пока уважаемый мной Тягнибок тока, мля, про графу в паспорте трандит и не хрена про то, как моим детям хлеб добыть не говорит и не задумывается — на кой мне за него голосовать? С чего вы взяли, что он красть не будет?
+
0
uainvestor
uainvestor
3 серпня 2012, 10:40
#
Хлебушек раздают другие партии. В обмен на голос. Берите, но потом не жалуйтесь, если с вас же и взыщут вдесятеро.
По поводу не красть, я так думаю. По его депутатам местных советов такого не встречал.
+
0
mnenie
mnenie
4 серпня 2012, 0:35
#
Ошибаетесь. Поясняю. «Свободе» надо продвигать три момента. 1. У каждого будет своё (пусть скромное, но — свое!) жильё. Вы знаете, что ныне купить квартиру рядовому гражданину — нереально. 2. У каждого будет гарантированная работа. (Да. Знаю. Сейчас начнут ухмыляться: совок и пр.) Но — пусть ухмыляются идиоты. 3. МСБ не будет под прессом олигархов. Я даю только контур, технологии, конкретика — это потом. Если это (плюс национальная энергетика, которая есть) будет — «Свободе» грозит ошеломительный успех, даже на востоке страны. Есть это в программах Тягнибока? Нету! Только бла-бла про нацию. Как у Юща. Нация в вакууме живет? Нации дома нужны, работа и хлеб.
+
0
uainvestor
uainvestor
4 серпня 2012, 12:23
#
Не думаю, что Свобода этого не знает. Думаю, она также знает, что обеспечить это сейчас не сможет. Вот и не врет. Стратегически она действует правильно, а успех на выборах — это тактический успех.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися