Мінфін - Курси валют України

Встановити
Rebel
Rebel
Зарегистрирован:
27 листопада 2009

Последний раз был на сайте:
11 жовтня 2023 о 20:40
Подписчики (88):
05091972lmd
05091972lmd
Ramo
Ramo
Sofiaz
Sofiaz
viktory2001
viktory2001
18 лет
987
987
meag
meag
50 лет, Вараш
Mandarinka2013
Mandarinka2013
93 года, Киев
uliymua
uliymua
yakost
yakost
slexus
slexus
shtanc
shtanc
Oksana77777
Oksana77777
45 лет
все подписчики
IT
29 червня 2021, 10:34

Справжня зрада

Вагнергейт таки наздогнав Зе, тому після довгого прикидання шлангом він вирішив зіграти на випередження і самостійно зізнатися. У відпускний сезон. Після(між)ковідний період, коли нікого нічого не цікавить крім відпочинку або дачі. Тим паче, що навесні Грозєв обіцяв випустити кіно влітку. І, очевидно, дотримає слова.

Багато чого вже сказано і ще буде сказано. Хтось скаже, що це необережність недосвіченого Бубочки.

Сам Зе каже, що, мовляв, садити літак було б нецивілізовано (киває в сторону Лукашенка) і що то «на Україну давили ззовні», а він (чи «вони» — бо це воно завжди каже про себе «ми»), весь такий твердий і непохитний вирішив не прогинатись і скасував операцію.
Тобто знову прикидається шлангом.
По-перше, це суцільна маніпуляція: 1) Україна садила б літак без погроз його збити, 2) нам можна дещо більше ніж Лукашенку, 3) затримували б не журналіста а 33 терористів 4) то був рейс Мінськ-Стамбул і терористів міг прийняти Ердоган і передати нам.
По-друге, для припинення операції незламний найвеличніший лідер сучасності мав би просто сказати тверде і непохитне «ні», а не здавати інформацію союзнику ворога.
По-третє, Зе любив робити обміни з РФ. Так любив, що пролюбив весь обмінний фонд (створений цинічним баригою) і тепер (вже давно) обмінів нема. А 33 терориста — гарне поповнення обмінного фонду. Зе сам позбавив себе можливості проводити обміни.

Можна ще багато написати. Можна подискутувати, чи грамотно Зе обрав час для зізнання, чи вдасться йому зараз вийти сухим з води і т.п. Але я не бачу у цьому сенсу.
Він перейшов межу, точку неповернення. Це звичайнісінька державна зрада. А зрадник є звичайнісіньким ворогом України.

P.S. Якщо хто хоче поблювати, то от вам чудове минулорічне «інтерв’ю», яке бере агент Люся: youtube. Воно й тоді виглядало як шмат дечого. А нині й поготів.

Просмотров: 239, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися