Мінфін - Курси валют України

Встановити
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
Зареєстрований:
6 травня 2019

Останній раз був на сайті:
20 квітня 2024 о 04:25
Підписчики (38):
55629297
Alexander Kostenko
tcr
Робин Гуд
34 года, Одесса
braintest
braintest
54 года
madalex
madalex
kt3rnc
kt3rnc
bii
bii
Alexvalco
Алексей Валко
42 года, Киев
tobefreeforever
tobefreeforever
Igoc1975
Патріот України
48 лет, Львів
044blog
044blog
36 лет, Киев
duke34
duke34
Киев
NFH
NFH
35 лет, Харків
всі підписчики
19 листопада 2019, 14:35

Продолжение истории

Для начала, кто не знает, это самый стильный чиновник Украины Руководитель нашей таможенной службы! Борец с контрабандой и просто стильный мужчина !

Как все начиналось!

Митники

15 октября ·

Буквально декілька хвилин тому Голова Державної митної служби Max Nefyodov написав пост про «контрабанду тижня», яку затримали на митному пості «Краковець».

Для того, хто прочитав тисячі таких матеріал та особисто написав не одну сотню, цей пост виглядає якимось незавершеним. Нема інформації про вартість затриманої контрабанди, статей МКУ… Виглядає все так, ніби автор кудись поспішав.

І, судячи з фактів, які є в нас, так воно й було. Схоже, Максим Євгенович просто намагався таким чином приховати деяку інформацію від ЗМІ, оприлюднивши її раніше за інші джерела.

Давайте ж подивимось на це затримання більш уважно.

В ніч на 10 жовтня о першій годині ночі на митний пост «Краковець» по смузі руху «червоний» прибули 2 вантажівки «Рено» з вантажем бувших у використанні легкових автомобілів та авто, пошкоджених у ДТП, із США.

В салоні цих автор дійсно був знайдений незадекларований одяг різних торгових марок в кількості майже 4 тис. одиниць та вагою майже 1 тона, та якісь чи то харчові добавки, чи то спортивне харчування.

Перевізник — польська компанія. Водії – чотири громадянина України, всі зі Львівської області.

Відправник вантажу — «Baltic Auto Shipping». А от отримувач (!!!) — «ПП МОТОЛАЙК».

І саме тут починаються дива.

Не будемо перевантажувати вас відомостями про цю компанію. Їх ще оприлюднять журналісти. Зазначимо лише, що кінцевий бенефеціарний власник «ПП МОТОЛАЙК — Тхір Оксана Михайлівна, контактний номер телефону якої (+38(067)192-38-59), вказаний офіційно на сайті, співпадає (!!!) з номером телефону Автосалону „Любе Авто“.

Про те, як ця компанія пов'язана з дружиною Максима Євгеновича, ЗМІ вже писали. Повторюватися не будемо. Кому цікаво, може пошукати „Калмикова Юлія Сергіївна + Любе авто“.

Висновків робити теж не будемо. Робіть самі.

Але про реформу митної служби можна вже забути, як ми розуміємо. Шкода...

P.S. Pараз ПП „Любе Авто“ будує у Львові т.зв. „автохаб“ (сервіс по оформленню та розмитненню б/у автомобілів, які привезено з США). Олександр Власов, класну ви схему вигадали.

Реакция гр Нефедова....

Карать, Карать… Круто!

И вот продолжение....

Місяць тому у Max Nefyodov раптом з’явилась нова рубрика — #контрабанда_тижня

Сам Нефьодов так і написав: „Не можу без якоїсь щотижневої рубрики“. Потім журналісти пояснили, чому саме він не може (Історію про ПП „Мотолайк“ та як воно пов’язано з дружиною головного митника країни переказувати не будемо).

Так от, вже місяць пройшов, а новин про хід розслідування майже немає. Хіба що Євген Плінський оприлюднив лист від СБУ, з якого стало відомо, що днями матеріали справи щодо причетності пана Нефьодова скеровані до НАБУ.

Плінский радіє, а ми зауважимо, що з реальних результатів поки що бачимо лише один — тепер пан Нефьодов дійсно кожного тижня розповідає нам про якісь цікаві (чи не дуже) випадки виявлення контрабанди та робить вигляд, ніби той самий випадок на пункті „Краковець“ нічим не відрізняється від інших.


Я лично, слабо верю в какой то результат, но очень надеюсь!

Переглядів: 160, сегодня — 1
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 2

+
+15
AlexZag
AlexZag
19 листопада 2019, 14:48
#
Да, мне тоже интересно продолжение данной истории. Уже месяц прошёл, а продолжение не следует, а может и следует своим чередом - погранца, который задержал отправили куда следует, товар вернули «законным» владельцам, а дело «затопили в подвале»?
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
19 листопада 2019, 14:57
#
С товаром там не все просто! Да и с машинами тоже! К стати машины из серии американских страховых!!! Я даже боюсь представить как на ней ездить после восстановления! Ну да, товар, что бы вернуть товар надо решение Суда, а сейчас, это дело, со своими юристами взяла г -ха Острикова (бывший депутат, работала в налоговом комитете и имеет ну очень сильный «зуб» на Нефедова и Южанину) так что тоже жду развязки!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися