Мінфін - Курси валют України

Встановити
EasyPay111
EasyPay.ua | Изипей EasyPay.ua | Изипей
Зареєстрований:
16 жовтня 2019

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 00:15
Підписчики (7):
maxvonshmidt
maxvonshmidt
Masya1990
Masya1990
Ftana55
Ftana55
gigabit
Андрей Гигабитов
30 лет, Запорожье
11429677
Beiste !
46 лет, Одеса
Uja
Uja
maximrybalko
Maks M
35 лет, Киев
EasyPay.ua | Изипей — EasyPay.ua | Изипей
11 січня 2020, 12:22

3 функції додатка EasyPay, що допоможуть заощадити

Якщо ви ще не встановили мобільний додаток EasyPay, є принаймні три причини зробити це зараз, після нещодавніх змін. Розповідаємо про нові можливості, що спростять оплату рахунків та заощадять гроші.

Віртуальна картка

Будь-яку послугу з каталогу Ізіпей тепер можна оплатити карткою без пластикового носія. Вона автоматично прив'язується до кожного нового акаунта й відображається на головному екрані, куди «переїхали» всі збережені картки.

Віртуальна картка призначена для безпечних розрахунків через сайт і мобільний додаток EasyPay. Користувач поповнює баланс на суму, необхідну для оплати потрібних послуг, і миттєво витрачає ці кошти онлайн, не ризикуючи даними своєї кредитки чи зарплатної картки. Ідентифікація власника здійснюється за телефоном, вказаним під час реєстрації.

Поповнити віртуальний рахунок можна за допомогою платіжної картки Visa / MasterCard або цифрового гаманця Masterpass.

Економія

  • 0% комісії на оплату всіх послуг, окрім трьох категорій:

    • «Мобільний зв'язок та телефон»;

    • «Платежі до бюджету»;

    • «Банки та фінансові послуги» (погашення кредитів, платежі за реквізитами, поповнення банківських карток).

  • Кешбек за окремі види платежів.

  • 25 грн за участь в акції «Приведи друга».

Бали Fishka

Сервіс EasyPay став партнером бонусної програми Фішка. Її учасникам нараховуються бали за поповнення телефону, покупки в інтернет-магазинах та супермаркетах. Бонуси накопичуються на спеціальній картці, яку легко оформити на сайті Ізіпей. Достатньо увійти до особистого кабінету, вибрати вкладку «Картки» й натиснути на кнопку «Хочу отримати». Якщо у вас уже є Fishka, її можна додати до профілю.

https://lh6.googleusercontent.com/DV7h8peUZ28nMI1Jqcn8bUaE83W_rhqQ2XrUb49P9MlBoOrp9RrNCf8Gkzmhy_W1N6ioCkyGVnd6i9BQVJbRg-V13aZsuxCskOuzMO2fVIvX4w-D9dscMb6eQdgqD2UBjL1Ijnxy

https://lh4.googleusercontent.com/WaTD_4wSsJXU4qLi9BPPlR6cjy0qzmZTL2_5Y72stmqkIqv0sAkW7LI4DA-fhd3s-wR4HoKZwshlhZpij1aFZHx3juRZzWz2RaULO6OgYQThW7-Xz0kT_WGcNgmQcYKwnM6e8X7k

Після цього картка з'явиться на головному екрані мобільного додатка EasyPay. Ви зможете переглядати баланс, накопичувати бали за оплату послуг з логотипом Fishka, витрачати бонуси на розрахунки в системі Ізіпей.

Економія

  • Кешбек до 1% (у вигляді балів за комунальні платежі, купівлю квитків, оплату інтернету, ТБ, хостингу, страхування).

  • До 1000 грн щомісяця на оплату окремих послуг (балами).

Миттєві перекази за телефонною книгою

Скоро перекази з картки на картку відбуватимуться ще швидше. Відправникові більше не доведеться щоразу вводити номер картки, яку потрібно поповнити. Цю інформацію можна буде прив'язати до телефону отримувача. Наступного разу ви просто оберете контакт зі списку – й реквізити «підтягнуться» автоматично. Залишиться тільки вказати суму й підтвердити переказ коштів.

Ця функція заощадить час та застрахує від помилок. Прив’язавши номер картки до телефонної книги, ви точно не переплутаєте цифри. Гроші отримає саме та людина, якій вони призначалися.

Економія

  • 50% від суми комісії, якщо обидві картки зареєстровані в системі Ізіпей.

Скористатися цими та іншими корисними функціями може кожен. Мобільний додаток від EasyPay доступний у Google Play та Apple Store.

Переглядів: 1787, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися