Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
13 січня 2021, 9:49

Рефінансування — розумне об'єднання кредитів

Ви виплачуєте грошову позику і хочете замінити її на кращу і, перш за все, дешевшу? Тоді рефінансування — це рішення для вас. Ми розкажемо, як ви можете замінити старий дорогий кредит на той, який буде легко і зручно погашати.

Рефінансування кредиту
Рефінансування позик — один з найпопулярніших продуктів і способів скоротити щомісячний платіж і контролювати свої домашні фінанси. Завдяки рефінансуванню ви можете скоротити свої внески до 70% і компенсувати деякі витрати за попередніми позиками та кредитами.

Що таке рефінансування кредиту?
З часом змінюються параметри кредиту, законодавство і стандарти обслуговування клієнтів. Це означає, що кредит, узятий кілька років тому, навіть якщо він тоді вважався дуже хорошим, тепер може виявитися просто непривабливим. З цієї причини ви можете без потреби переплатити десятки тисяч гривень.

Ви думаєте, що платите занадто великі внески?
Ви заздрите людям, які беруть позику зараз, тому що вони можуть розраховувати на більш вигідні умови? Ви не зобов’язані платити так і надалі! Рефінансування позики дозволить вам позбутися від непотрібного баласту і скористатися сприятливими параметрами які доступні особам, що беруть позику сьогодні.

Рефінансування кредиту полягає в погашенні старого зобов’язання через інший банк або мікрофінансову кредитну організацію в рамках отримання у ньому нового кредиту. Цей процес можна порівняти з переносом мобільного номера з однієї мережі в іншу — в цьому випадку ми переводимо кредит з одного банку або кредитної небанківської компанії в іншу, при цьому змінюючи його умови на більш актуальні та вигідні. Завдяки цьому ви не будете переплачувати, а нові платежі будуть адаптовані до ваших потреб і фінансових можливостей, тому своєчасна їх оплата більше не буде проблемою.

Рефінансування кредиту — це також спосіб знизити розстрочку з мінімумом формальностей. Рефінансування кредиту дозволить вам почати все спочатку і позбутися від тягаря. Великі розстрочки, що викликають стрес і розчарування щомісяця, будуть забуті. Вам більше не потрібно турбуватися, коли інші говорять про те, наскільки вигідна їх позика — завдяки рефінансуванню ви позбудетеся від тягаря.

Поміняти стару позику на нову в банку можна, але якщо ви спробуєте зробити це самостійно, це буде дуже складно, а в деяких випадках навіть неможливо. Також буде ризик, що ви виберете неправильну пропозицію, переплатите і тільки погіршите своє становище.

Чому рефінансування — хороша ідея?
Необхідно підійти до цього питання комплексно: отримати консультацію у спеціалістів організації, до якої ви плануєте звернутися. Консультанти ретельно проаналізують ваше фінансове становище, запитають вас про те, що вам потрібно і розкажуть чого очікувати від нового зобов’язання.

Переглядів: 1091, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися