Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
2 грудня 2020, 11:48

Як погасити борг по комунальним платежам?

Ситуація в Україні така, що тарифи на комунальні послуги зростають, і у людей виникають заборгованості перед ЖКГ. Часто справа доходить і до суду. На злісних неплатників ЖКГ подає в суд. Судовий орган в особі судді має право без засідання і без присутності другої сторони дати дозвіл на накладення арешту на майно з подальшою конфіскацією.

Що можна зробити? Як розрахуватися з боргами по комунальних?

Якщо ви потрапили в боргову спіраль з незалежних від вас причин, через важкі життєві ситуації, якщо ваш борг тягнеться вже багато років, але ви хочете погасити борги, ЖКГ може допомогти вам в цьому кількома способами.

Можливість відпрацювати борг

Держава підготувала програму, яка допоможе розв'язати боргову проблему. Навіть якщо ви вже серйозний боржник, навіть якщо вас чекає судовий розгляд або стягнення боргу, у вас є шанс погасити свій борг. Це може врятувати вас від конфіскації майна. Борги — можна відпрацювати!

Ви пишете заяву, де треба вказувати суму боргу і пропонуєте свої послуги: прибирання прибудинкової території, довгострокове обслуговування ліфтів, прибирання під’їздів будинку або щось ще в рахунок погашення боргу.

Особа, яка бажає погасити заборгованість по комунальним, має почати з подання заяви в ЖКГ. Якщо заяву було заповнено правильно і позитивно перевірено на предмет його даних, боржник може підписати договір із зазначенням місця і виду роботи, яку він буде виконувати в рахунок погашення боргу.

Розстрочка на виплату боргу

Розгляньте розстрочку по виплаті боргу за комунальні платежі. Мало хто знає, але є можливість укладення договору з ЖКГ на виплату боргу частинами. Укладається договір, де будуть прописані умови погашення. Така реструктуризація може бути оформлена на термін до 60 місяців. Термін залежить від розміру боргу і доходу боржника на момент оформлення договору.

Скористайтеся фінансовою допомогою, яку надають МФО

Один з варіантів погашення комунальних заборгованостей — отримати позику на карту в одній з мікрофінансових компаній України. Такі позики надаються на строк до одного місяця. Максимальна сума, яку отримує позичальник — близько 20000 гривень. Кошти зазвичай надходять протягом одного дня на активну банківську картку.

Як отримати кредит?

  • Перший крок: оберіть суму і термін кредиту і заповніть просту реєстраційну форму на сайті компанії.
  • Другий крок: надайте потрібну та обов'язково правдиву інформацію про себе.
  • Третій крок: в разі позитивного рішення, кошти будуть переведені на ваш банківський рахунок.
  • Чому варто використовувати онлайн-кредити для погашення заборгованостей?

Сучасні мікрофінансові організації — це інноваційні платформи для кредитування, яким довіряють тисячі клієнтів! Вони гарантують безпеку всього процесу надання кредиту, а також найшвидший і найпростіший спосіб подачі заявки. Окрім того, онлайн-позиками можна користуватися цілодобово та використовувати гроші на будь-які цілі.

Перевірте, чи відповідаєте ви всім умовам, щоб отримати швидкий кредит онлайн на оплату комунальних платежів:

  • Вам 18 років або більше.
  • У вас є дійсне посвідчення особи, видане в Україні.
  • Ви є власником особистого банківського рахунку в українському банку.
  • У вас є активний особовий номер телефону.

Ви успішно зареєструвалися на сайті фінансової компанії та підтвердили свій банківський рахунок. Виникли проблеми з оплатою рахунків за комунальні? Звертайтеся за фінансовою підтримкою! Всі умови по кредитуванню можете прочитати на сайті обраної вами мікрофінансової організації.

Просмотров: 617, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися