Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
30 листопада 2020, 9:40

Кредитна історія — як підвищити кредитоспроможність?

Кредитоспроможність — це здатність погасити взяту позику разом з відсотками у терміни, зазначені в договорі. Оцінка кредитоспроможності має вирішальний вплив на те, чи видасть банк вам позику і на яких умовах. Ця здатність виражається в максимальній сумі кредиту, яку ви, ймовірно, зможете виплатити. Окрім вашого доходу, на неї впливають багато інших чинників. Ми пояснимо, як підняти вашу кредитоспроможність і як поліпшити її, щоб отримати кредит на більш вигідних умовах!

Що ви можете зробити самостійно, щоб підвищити свою кредитоспроможність?
Чим вище банк оцінить вашу кредитоспроможність, тим краще для вас. Завдяки цьому ви зможете взяти позику на потрібну вам суму. Є багато способів підвищити вашу кредитоспроможність, але вам потрібно подумати про це, перш ніж подавати заявку на отримання кредиту. Нижче ви знайдете кілька корисних порад, завдяки яким ви скоро станете надійним платником в очах банку.



Погасіть будь-які інші позики
Чим більше внесків по відкритим кредитам ви маєте, тим нижче ваша кредитоспроможність. Тому, перш ніж подавати заявку на отримання кредиту, треба виплатити всі платежі. Якщо це неможливо, розгляньте можливість об’єднання ваших зобов’язань в одну консолідовану позику. Зазвичай це пов’язано з продовженням терміну погашення, а значить, і зі зменшенням суми щомісячних платежів.

До інших зобов'язань, які можуть погіршити вашу кредитоспроможність, відносять: аліменти, інвестиційні та страхові внески та навіть гарантія по позиці фізичній особі.

Відмовтеся від кредитних карт
Кредитні картки і ліміти на рахунках можуть негативно вплинути на вашу кредитоспроможність, навіть якщо ви ними не користуєтеся. Банк має право припустити, що якщо у вас є продукти, що дозволяють швидко отримати позику, не виключено, що ви одного разу ними скористаєтеся. Так що про всяк випадок відмовтеся від всіх карт і заблокуйте можливість отримання овердрафту на свій рахунок.



Подбайте про свій рейтинг в Бюро кредитної інформації
Під час оцінки вашої кредитоспроможності банк також врахує вашу кредитну історію, яку можна перевірити в базі даних Бюро кредитної інформації.

Збільште свій чистий дохід
Звичайно, мова йде тільки про документально підтверджені доходи.

Скоротіть щомісячні витрати
Залежно від вимог банку, сюди включаються витрати на утримання автомобіля та оренду майна, рахунки за комунальні послуги та витрати на харчування.


Інші способи підвищити свою кредитоспроможність:

  • обирайте рівні платежі по кредиту замість тих, що зменшуються;
  • обирайте більш тривалий термін кредиту;
  • якщо можливо, обговоріть процентну ставку або кредитну маржу з вашим банком.

Кредитоспроможність — резюме
Кредитоспроможність залежить від багатьох факторів, в тому числі від ретельного аналізу ваших доходів, вартості життя, поточних кредитних зобов’язань і минулих боргів. Мікрофінансові організації допоможуть у скрутних фінансових ситуаціях. Оскільки розглядають заявки швидко, а грошові видають на карту практично безвідмовно. Необхідний мінімум документів від клієнта: паспорт громадянина України, активний номер мобільного телефону і картковий рахунок будь-якого банку України.

Просмотров: 1414, сегодня — 1
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися