Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
29 жовтня 2020, 10:07

Кредит студенту на навчання в Україні — де взяти?

Ви стали студентом і зіткнулися з проблемою оплати за навчання та фінансовим забезпеченням повсякденного життя? Не вистачає грошей від стипендії або підробітку? Де взяти в борг гроші та що робити далі?

Людина, яка вчиться на стаціонарі, майже ніколи не має ніякого доходу. Найбільш поширеним джерелом доходу є стипендія, гроші, що надсилаються батьками, або робота неповний робочий день. На підставі такого доходу банки практично не хочуть надавати позики або кредити. Винятком може бути кредит у мікрофінансовій компанії, який дозволяє отримати потрібну суму під привабливі відсоткові ставки.

Переважна більшість людей віддає перевагу онлайн-кредитам на кілька місяців або тижнів, тому що не може отримати кредит на таких умовах в банку. Не можна заперечувати, що це приваблива пропозиція для молоді. Термін погашення зазвичай становить від 7 до 30 днів, а доступна сума кредиту часто складає до 10000 грн.

У разі видачі позики через Інтернет, формальностей практично немає. Готівкові виплачуються безпосередньо на картковий рахунок будь-якого банку України протягом 15 хвилин після схвалення заявки. Довідки з місця роботи не потрібні, і кредитор зазвичай не перевіряє дохід позичальника.

Як правильно вибрати кредит?
Цілком природно, що студенти тільки вступають у доросле життя і ще не мають великого досвіду у сфері фінансів та банківських продуктів. Тому варто знати, на що звернути увагу при виборі небанківського кредиту. Насамперед потрібно перевірити, можливо кредитор для нових клієнтів надає перший кредит на пільгових умовах. Отже, якщо ви вирішили отримати кредит, спочатку зверніться в компанію, яка надає перший кредит безкоштовно.

На що слід звернути увагу в управлінні фінансами?
Занадто велика кількість позик або невідповідність щомісячного внеску з вашим доходом може стати джерелом реальних проблем. У разі позики в розстрочку для студента, ви повинні звернути увагу на ціль, на яку виділяються кошти. Вечірка, одяг або новий гаджет не будуть відповідним виправданням для людини, яка хоче подбати про свої фінанси.

Можливо варто пошукати підробіток, а не просто покладатися на батьківське фінансування та стипендії. Варто також подумати над тим, щоб сума точно відповідала фінансовим можливостям. Адже кредит потрібно буде повернути через певний термін.

Може бути корисно записати всі ваші витрати в спеціальний блокнот і проаналізувати їх в кінці місяця. Хороша ідея — відзначити непотрібні витрати, щоб спланувати та заощадити заздалегідь.

Підбивати підсумки, зазначимо, що кожен студент, що досяг віку 18 років може отримати фінансову допомогу на вигідних умовах. Завдяки нашим продуктам ви можете оплатити витрати на проживання в період навчання, витрати на навчання та хобі, а також інші більш чи менш непередбачені ситуації.

Переглядів: 463, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися