Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 грудня 2020, 16:38

Cмарт Драйв — cплачуй, як водиш

Новий продукт від страхової компанії ARX — Автоцивілка «Cмарт Драйв», набирає обертів і має попит у клієнтів. Його основними перевагами є справедлива ціна за гарне водіння (що означає значну знижку) і можливість поліпшити свої водійські навички.

Щоб скористатися продуктом, в першу чергу необхідно завантажити на смартфон мобільний додаток «Smart Drive» і зареєструватися в ньому. Додатковим бонусом від ARX є те, що додаток дає можливість всім водіям, навіть без укладення договору, перевіряти якість свого водіння.

За листопад-грудень додаток «Smart drive» було завантажено понад 1000 разів (доступно для Android і Apple). В українських App Store і Google Play додаток «Smart Drive» зараз знаходиться на перших позиціях.

Вячеслав Гавриленко, член Правління ARX, зазначає: «Схоже, що наш новий продукт «Cмарт Драйв» знайшов відгук серед клієнтів. Зростає кількість завантажень і кількість клієнтів, які купують продукт. І це поки тільки онлайн продаж. Продукт повністю в тренді діджіталізаціі: він дозволяє як повністю дистанційно і дуже оперативно укласти договір, так і отримати якісне врегулювання в найкоротші терміни в віддаленому режимі.

Покриття підібрано оптимально, з урахуванням потреб тієї категорії автовласників, які не готові до придбання повного КАСКО. Пакет автострахування «Cмарт Драйв» включє Міні-Каско, ОСАГО і ДГО. А за допомогою мобільного додатку прокачуються водійські навички й підвищується безпека водіння, що є додатковим бонусом! „

Додаток «Smart Drive» завантажується абсолютно безкоштовно, як уже зазначалося, договір страхування не потрібен. Після реєстрації водій зможе моніторити основні показники свого водіння: швидкість, маневри, прискорення, гальмування і використання телефону за кермом. За кожну поїздку нараховуються бали. На підставі отриманих балів і пробігу, після укладення договору, може бути нарахована знижка на наступні частини платежу.

Для безкоштовного тестування програми прямі посилання :

https://apps.apple.com/us/app/smart-drive/id1536021312

https://play.google.com/store/apps/details

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися