Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 листопада 2020, 16:39

Долар зміцнився перед відкриттям американської сесії

За повідомленням відділу аналітики компанії Alpari, на торгах в Європі основні валюти перейшли в «червону» зону. Найбільші втрати проти долара США несуть австралійський долар (-0,30%) і британський фунт (+ 0,30%). Євро набрав обертів на початку європейської сесії, але довелося зупинятися через падіння курсу британського фунта. З внутрішньоденного максимуму 1,1930 євро подешевшав до 1,1882 (-48 п.). Пара фунт/долара впала з 1,3385 до 1,3305 (-80 п.).

«Британець» тримається близько тижневого максимуму на тлі очікування укладення торговельної угоди по Брекзіту. Каменем спотикання залишаються рибальство і управління. Будь-яка негативна новина по переговорам, і фунт каменем впаде до 1,3200. Євро теж хитає в різні боки, так як крім Брекзіта на ринок впливає невизначеність з виборами в США, а також пандемія COVID — 19.

Глава Управління загальних служб (GSA) Емілі Мерфі визнала перемогу Байдена і повідомила йому про готовність до передачі влади. Трамп продовжує боротьбу і хоче довести справу про фальсифікацію голосів до Верховного суду. Вчора, 25 листопада, в Сенаті Пенсільванії почнуться публічні слухання з питань масових фальсифікацій на минулих виборах, а на наступному тижні аналогічні заходи пройдуть в Арізоні і Мічигані.

О 18:30 США опублікує другу оцінку валового внутрішнього продукту (ВВП) за третій квартал, а також дані з продажу на товари тривалого користування. Якщо звіти не розчарують ринок, то варто очікувати короткострокового зміцнення долара. Також стежимо за динамікою фондових індексів. Їх зростання надасть підтримку ризиковим активам.

За матеріалами Alpari

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися