Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2020, 19:14

Оновлення мобільного додатку Альфа Асистанс

СК «Альфа Страхування» оновила свій мобільний додаток «Альфа Асистанс» для застрахованих з добровільного медичного страхування. У новій версії було розширено функціонал, з можливістю користування послугами і по іншим видам страхування, а дизайн інтерфейсу став іще зручнішим для користування. Додаток розроблено для мобільних пристроїв, що працюють на основі операційних систем iOSта Android.

Відтепер у мобільному додатку «Альфа Асистанс» всі застраховані з ДМС мають підтримку 24/7 за допомогою чату з оператором. Також, додано можливість прикріплювати документи прямо у додатку, аби отримати відшкодування без відвідувань офісу чи відправки скан-копій на електронну адресу страхової компанії. Вся інформація щодо полісу медичного страхування стала ще детальнішою та доступнішою для застрахованих.

Також, оновлена версія додатку «Альфа Асистанс» дозволяє перейти до оформлення страхування автомобіля, здоров’я або подорожі на сайті компанії, просто обравши потрібний вид страхування із каталогу пропозицій. А щоб мати можливість викликати екстрену допомогу за вашою страховкою, ми створили кнопку «SOS», для цілодобового зв’язку із Альфа Страхування.

Як зазначив Директор з IT СК «Альфа Страхування», Костянтин Мітченко: «Мобільний додаток «Альфа Асистанс» – сучасний digital-формат користування послугами з медичного страхування прямо із смартфону, у зручному місці та в зручний для клієнта час. З кожним днем ми вдосконалюємо сервіси для застрахованих, аби послуги страхування допомагали жити впевненіше».

Якщо ви, як клієнт СК «Альфа Страхування» з добровільного медичного страхування, вже маєте завантажений мобільний додаток «Альфа Асистанс», достатньо просто оновити його.

Новим клієнтам, щоб отримувати сервіси з ДМС 24/7 за допомогою свого гаджету, необхідно завантажити мобільний додаток «Альфа Асистанс» за посиланням:

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися