Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 жовтня 2020, 16:40

Moneyveo допомагає БФ «Відродження Захисників України» у фінансуванні реабілітації ветеранів

Компанія Moneyveo надала фінансову підтримку та підписала меморандум про подальшу співпрацю з благодійним фондом «Відродження Захисників України» (Revived Soldiers Ukraine). У 2019 р. фонд відкрив у м. Ірпінь (Київська обл.) безкоштовний центр нейрореабілітації для ветеранів АТО/ООС Next Step Ukraine. Благодійна організація спрямовує кошти на лікування і протезування військових, закупівлю для закладу медичного обладнання тощо.

Спочатку благодійний фонд Revived Soldiers Ukraine фінансував реабілітацію тяжко поранених українських ветеранів у медичних закладах США. А згодом, для зручності та економії, відкрив в Україні Next Step Ukraine – лікувальний центр американського зразка. Тут допомагають відновлювати здоров’я людям із травмами центральної нервової системи. За півтора роки у центрі пройшли курс реабілітації 60 пацієнтів.

«Наш фонд займається допомогою пораненим ветеранам АТО/ООС. Ми покриваємо хлопцям витрати, які не може покрити держава. У нашому центрі ветерани отримують кваліфіковану допомогу від кращих реабілітологів країни. Щодня кожному пацієнту приділяється півтори години індивідуальної роботи з фізичним терапевтом. Хлопцям ми також надаємо житло і харчування. Гроші, які нам передала Moneyveo, будуть спрямовані на утримання Next Step Ukraine. Ми дякуємо компанії за підтримку», – прокоментувала Юлія Сташків, директор БФ «Відродження Захисників України».

Moneyveo планує і надалі підтримувати ветеранів, які відновлюють здоров’я в ірпінському реабілітаційному центрі. З цією метою компанія підписала з благодійним фондом Меморандум про співпрацю.

«Співпраця з Next Step Ukraine – це результат системної і послідовної реалізації компанією стратегії щодо підтримки Збройних Сил України та соціальної відповідальності перед військовослужбовцями, які потребують відновлення здоров’я. З’ясувавши, що фінансування реабілітаційних заходів українських бійців у Next Step Ukraine відбувається виключно за рахунок благодійних внесків громадян Америки, ми вирішили приєднатися до цього процесу. Наразі Moneyveo є першою українською компанією, що надає фінансову підтримку цьому благодійному фонду. Сподіваємося, що таке рішення лідера ринку мікрокредитування стане прикладом і для інших підприємств», – зазначив керівник служби безпеки Moneyveo Андрій Ігнатов.

Команда Moneyveo вважає участь у соціально-благодійних проектах показником зростання та розвитку компанії. Важливо допомагати українським військовим, адже з підтримкою їм буде значно простіше тримати оборону, оберігаючи спокій цілої країни.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися