Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2020, 18:00

Друга погукаєш — 300 грн забираєш! Тільки до 31.10

В Moneyveo до 31 жовтня платять по 300 грн за кожного новачка! Це ж треба всім розповісти, бо хто відмовиться отримати онлайн до 17 000 грн під смішні 0,01% на день? Ну, а хто розсилає запрошення, той заслуговує винагороди!

Як привести друга на кредит під 0,01%?

У період з 23 по 31 жовтня 2020 року запросіть його одним зі способів:

  1. Надішліть другові з вашого Особистого кабінету на moneyveo.ua SMS/email із пропозицією взяти перший кредит у сервісі під Дисконтну ставку 0,01%.
  2. Опублікуйте партнерське посилання на будь-якому онлайн-ресурсі. Воно є у вашому Особистому кабінеті – дивіться розділ «Приведи друга».

Якщо запрошений перейде за вашим посиланням або з вашого SMS/email-повідомлення та оформить свій перший кредит Smart у Moneyveo, вам буде нараховано за це  300 грн!

Є ще одна важлива річ

Ви отримаєте бонус, якщо раніше ваш друг не був зареєстрований у Moneyveo. А також нехай запрошений перед оформленням кредиту очистить файли cookie у браузері.

А поки ви читаєте цю новину, ваші друзі вже чекають на запрошення. Годі тягнути кота за хвоста, відкривайте список контактів – і поїхали!

Акція діє на території України (за винятком тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь).

Офіційні правила акції тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися