Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2020, 15:20

Прокачайте enotcoin-рахунок та обміняйте «ігрові монети» на знижки в Moneyveo

Во-хоу! Хто пропустив – обов’язково зазирніть до розділу Enotcoin в Особистому кабінеті на moneyveo.ua. Сервіс оновив зовнішній вигляд сторінки з бонусною ігровою програмою: зробили її зручнішою, красивішою – такою, як ви хотіли!

Команда Moneyveo обожнює грати в онлайн-ігри! А ви? Коли вмикається гра – наче оновлюєшся: забуваєш про все, перемикаєш увагу і поринаєш в інший світ. А ще крутіше – заробляти грою знижки в Moneyveo! Усі ж знають: програма лояльності Enotcoin дає до -40% на суму процентів за кредитом.

Тут все просто:

  1. Ви заходите в Особистий кабінет на moneyveo.ua, тицяєте на розділ «Мої програми» і знаходите вкладку Enotcoin.
  2. Виконуєте разове або регулярне, або обидва види завдань – і вуаля, enotcoin-рахунок поповнюється новими «ігровими монетами»! Відстежувати кількість накопичених enotcoin можна на електронному калькуляторі.

«Ми прагнемо зробити фінансові послуги зрозумілішими і доступнішими для клієнтів. Саме в цьому і допомагає гейміфікація. Знайомство з продуктом через прості завдання із заохоченням у вигляді «ігрових монет» працюють чудово. Клієнти можуть перетворити enotcoin на знижки», – розповідає комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

А скільки enotcoin уже накопичилося у вас? Час перевірити і поповнити рахунок новими «монетами»! Виконуйте завдання щодня, збирайте максимальну кількість enotcoin та обмінюйте їх на справжні знижки! Moneyveo нагадує: 1 enotcoin = 1 грн.

Будьте уважні: знижки за програмою Enotcoin діють тільки у випадку належного виконання умов кредитного договору.

Увесь перелік завдань та офіційні правила програми Enotcoin є тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися