Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 вересня 2020, 18:26

АРХ -лідер страхового ринку 2020 року

Журнал Insurance Top підбив підсумки роботи страхового ринку за перше півріччя 2020 р. Страхова компанія ARX — лідер ринку за сумою зібраних страхових премій.

ARX зібрала понад 1 млрд 252 грн, що на 12% більше в порівнянні з 2019 роком. ARX лідирує по чистим страховим платежам і прямому страхуванню.

ARX — компанія № 1:

— в сегменті каско — зібрано понад 665 млн грн, сплачено понад 290 млн грн

— в сегменті страхування майна — зібрано понад 158 млн, сплачено понад 26 млн грн.

ARX займає 1-е місце за сумою активів страховиків України — понад 2 млрд 600 тис грн і 2-е місце за сумою власного капіталу — понад 819 млн грн.

ARX входить у Топ- 3:

— у сегменті ДГВ — зібрано понад 14 млн грн, сплачено понад 2 млн 990 грн

— у агрострахуванні — зібрано понад 7 млн грн, сплачено понад 1 млн 800 грн

— у сегменті ДМС — зібрано понад 240 млн грн, сплачено понад 79 млн грн

ARX входить у Топ-10:

— у сегменті осцпв — зібрано понад 100 млн грн, сплачено понад 45 млн грн.

Компанія активно розвиває онлайн послуги, вже зараз у багатьох традиційних каналах продажів відсоток використання електронних полісів осцпв сягає 70%. Впроваджуються сервіси дистанційного врегулювання — як в осцпв, так і в каско. Компанія постійно розробляє інноваційні продукти, в тому числі використання телематичних пристроїв в автострахуванні.

Голова правління страхової компанії ARX Андрій Перетяжко говорить наступне: «Ми пишаємося, що, незважаючи на виклики, кинуті коронавірусом та економічною кризою, ми зберігаємо лідерські позиції та продовжуємо динамічно зростати і розвиватися. Ми успішно закінчили перше півріччя і плануємо зберегти такий же темп і в другому. Наші інноваційні сервіси, діджіталізація, а також фінансова стійкість гарантують спокій нашим клієнтам, чиї інтереси, безумовно, завжди були і залишаються нашим пріоритетом.»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися