Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2020, 17:50

Компанія Moneyveo підписала з Могилянкою Меморандум про співпрацю

Компанія Moneyveo 22 вересня підписала Меморандум про співпрацю з факультетом інформатики Національного університету «Києво-Могилянська академія».

«Сьогодні наші студенти мислять не тільки як програмісти. Вони міркують як стартапери. Їх цікавить не тільки онлайн-продукт, а й уміння його просунути в мережі, масштабування бізнесу. Радий, що до проведення спеціалізованого курсу долучилися експерти компанії Moneyveo. Саме така тісна співпраця з бізнесом дозволяє розвивати сучасну вищу ІТ-освіту», – підкреслює декан факультету інформатики Києво-Могилянської академії Андрій Глибовець.

Цього року співробітники компанії вирішили не обмежувати ідеї студентських проєктів та підтримати дух підприємництва і стартаперства. Слухачі зможуть самостійно обирати ідеї, а викладачі та команда Moneyveo допоможуть у її просуванні.

«Підписання Меморандуму з Києво-Могилянською академією означає, що наші спільні з вишем ініціативи будуть посилені. А саме: додатково стартує ряд нових довгострокових програм і форматів співпраці – таких як конференції, лекції, воркшопи та науково-технічні проєкти. Я переконана, що наша спільна робота сприятиме зростанню професіоналізму обох сторін і подарує світу багато чудових фахівців», – прокоментувала генеральний директор компанії Moneyveo Альона Андронікова.

Команда Moneyveo сподівається, що з часом ідеї, які сформуються у студентів у рамках курсу від фахівців компанії, трансформуються у повноцінні бізнеси. Попереду – новий навчальний рік із цікавим практичним курсом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися