Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2020, 13:25

VUSO піклується про ваших дітей: страховка на час відпочинку

Зараз, коли туризм поступово повертається в норму, безпека дітей стає ще більш актуальною.

Щоб убезпечити дитину, крім страховки, звичайно, варто провести деякі приготування до поїздки. Зберіть аптечку, відповідно до особливостей імунітету. Переконайтеся, що відправляєте дітей туди, де з ними будуть відповідальні дорослі і в разі потреби зможуть надати допомогу.

Усе передбачити неможливо, але для цього є страхування для подорожуючих по Україні. Оформити та оплатити цю страховку потрібно всього лише за п'ять днів до поїздки, або раніше.

Продукт «Подорожуючі по Україні» передбачає дві програми: доступна і люкс. Ця страховка підійде всім, залежно від потреб. Кожна з двох програм містить два види страхування: витрати на медикаменти, організація всього процесу та оплата процедур, операцій, аналізів. В обох передбачено відшкодування у разі нещасного випадку, а вік застрахованого — від 0 до 79 років.

Буває, що діти отримують не серйозні травми, хворіють на застуду, отруюються через незвичну їжу, а й іноді, потрапляють в більш серйозні неприємності. Саме тому запропоновані програми включають найбільш популярні ситуації, щоб ви могли не хвилюватися за організацію допомоги вашій дитині й за додаткові витрати в непередбаченому випадку.

Грошова сума, яку покриває програма «Доступна», становить 10000 гривень, а вартість — 6 гривень в день. Сюди входить стаціонарне лікування, медикаменти, процедури та доставка з місця відпочинку в клініку. В даному пакеті представлені державні медустанови, через те, що їх дуже багато по всій території країни. Таким чином ви набагато швидше отримаєте необхідну консультацію і лікування. У разі якщо знадобитися швидка допомога, то пацієнт направляється в клініку, це може бути, як приватна, так і державна клініка.

Програма «Люкс» передбачає лікування в установах поліпшеного комфорту, зі збільшенням максимальної виплати від страхової компанії до 30000 гривень. У цьому пакеті передбачено невідкладне стоматологічне лікування, вартістю до 800 гривень. Оплата за дану програму — 15 гривень в день.

Особливість поліса «Подорожуючі по Україні» в тому, що діяти він починає не в місці відпочинку, а вже в дорозі. Тобто поїздка теж входить в період, під час якого ваша дитина вже застрахована. З полісом страхування у будь-який час доби можна зв'язатися з цілодобовим медичним ассистансом, який якісно і швидко все організовує.

Бажаємо вам і вашим дітям веселого і безпечного відпочинку!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися