Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2020, 13:21

Встигаємо раніше ніж ви починаєте хвилюватися, СК VUSO

Обирайте поліси в VUSO, і відчуєте плюси професійного сервісу. Якісне та швидке розв'язання проблем із вашим автомобілем — головні переваги.

Компанія вважає, що швидкість виплати — основне, що потрібно її клієнтам. Адже будь-якому водієві важко довго обходитися без свого автомобіля.

Купуючи ОСЦПВ, обов'язкове страхування, слід пам'ятати, що цей поліс передбачає відшкодування, пов'язані з витратами на пошкодження машин третіх осіб, ваш автомобіль за даним договором не захищений. Вартість поліса залежить від регіону реєстрації авто, об'єму двигуна, стажу безаварійного водіння, наявності та розміру франшизи.

З полісом ви купуєте спокій і передаєте розв'язання проблем з потерпілим страховій компанії. В середньому по Україні компенсацію виплачують за 90 днів. VUSO ж прагне робити це швидше і якісніше. За підсумками першого півріччя 2020 року середній термін виплат по ОСЦПВ склав 42 дні.

Для захисту свого автомобіля варто підібрати програму повного КАСКО. Цей поліс вберігає вашу машину від будь-яких пошкоджень, викрадення або в разі повної загибелі. 88% клієнтів по каско отримують виплати за період не більше 7 днів. Оформивши каско в VUSO, ви можете бути повністю спокійним за свій автомобіль, що б з ним не сталося.

З 2001 року автострахування — одне з ключових напрямків VUSO. Тільки за минулий рік компанія компенсувала своїм клієнтам понад 98 мільйонів гривень.

Компанія прагне перевершувати всі ваші очікування. І впевнено йде до поставленого завдання! VUSO встигає раніше, ніж ви починаєте турбуватися.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися