Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 серпня 2020, 11:42

VUSO покриває коронавірус у розпал туристичного сезону

Кордони для України вже відкрили понад сорок країн. Поки ви вибираєте, куди відправитися, компанія подбала про вашу безпеку.

Страхова компанія включила коронавірус до всіх програм туристичного страхування, а також розробила поліс «Стоп Covid» із додатковими можливостями.

Купуючи будь-який туристичний поліс у СК VUSO, ви забезпечуєте себе спокоєм під час такої довгоочікуваної відпустки. Адже компанія створила продукт із оптимальним набором послуг, завдяки яким можна не думати про витрати, пов'язані, наприклад, із амбулаторним і стаціонарним лікуванням коронавірусу протягом 14 днів. Крім того, цей поліс покриває тестування на covid-19, у разі позитивного результату. VUSO подбала про те, щоб ви без зайвих зусиль повернулися додому. Саме тому додали в договір оплату зворотного квитка застрахованому, який захворів за кордоном і перебував на стаціонарному лікуванні, в зв'язку з чим пропустив свій плановий рейс. Якщо ж захворіла дитина, компанія оплатить проживання одного з батьків на час стаціонарного лікування. І, звичайно, компанія покриває витрати на зворотні квитки, і для дитини, і для дорослого.

Базова програма не покриває лікування, яке триває довше 14 днів, тестування з негативним результатом, а також обсерваційні або карантинні заходи для безсимптомних форм захворювання. Однак компанія готова покривати і ці випадки, і навіть більше, аби задовольнити всі потреби своїх клієнтів. У VUSO створили поліс під назвою «Стоп Covid» зі збільшеною страховою сумою до 40 тисяч умовних одиниць. Він покриває стаціонарне та амбулаторне лікування з необмеженою кількістю днів. До цього продукту також включено покриття первинного лабораторного тестування для всіх застрахованих зазначених у договорі, незалежно від результату тесту. Крім того, компанія покриває два контрольних дослідження, щоб з'ясувати, чи було лікування ефективним. Ця процедура забезпечить безпеку вам і вашим близьким. «Стоп Covid» передбачає оплату карантину і обсервації для всіх застрахованих зазначених у полісі на період 14 днів.

Опція «Стоп Covid» дає можливість застрахованій особі не думати про витрати, які виникли в результаті карантинних заходів та додаткових витрат пов'язаних із поверненням додому окремим рейсом. Компанія включила в цей поліс оплату квитків у країну проживання для всіх застрахованих членів сім'ї.

VUSO бажає вам незабутніх і безпечних відпусток!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися