Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 липня 2020, 12:28

Tickmill отримала нагороду «Найбільш надійний брокер» від Personal Wealth Awards

У Tickmill дуже щасливі оголосити, що отримали нагороду «Найбільш надійний брокер» від Personal Wealth Awards!

Вже 7-ий рік поспіль премія Online Personal Health Awards відзначає фірми, які пропонують клієнтам відмінні послуги та продукти, що сприяють значному поліпшенню їхнього добробуту.

Tickmill відчуває справжнє щастя, вигравши цю нагороду у змаганні з безліччю відомих брокерів, отримавши голоси тисяч інвесторів по всьому світу!

І вважають, що це один з найкращих моментів для Tickmill, щоб отримати таку нагороду. В компанії зробили всі можливі кроки під час пандемії, щоб гарантувати своїм клієнтам бездоганне обслуговування без будь-яких збоїв, незважаючи на те, що вся команда компанії працювала з дому. Ця нагорода – визнання заслуг усієї команди, яка невтомно трудилася день у день, підтримуючи високий рівень обслуговування.

У Tickmill як і раніше прихильні до місії надавати тільки першокласні послуги і прагнуть постійно розширювати пропозицію в такому динамічному середовищі, незалежно від того, які невизначені обставини виникають на шляху. Це прагнення залишатися стабільним партнером для клієнтів є головною причиною того, чому Tickmill була удостоєна нагороди «Найбільш надійний брокер».

Tickmill висловлює подяку своїй дивовижній команді за те, що вона завжди робить все можливе і зберігає якісний рівень послуг, а також дякують Personal Wealth Awards за настільки цінне визнання.

За матеріалами Tickmill

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися