Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2020, 17:22

Заробити онлайн з ARX Тисни сюди

Гарланд Девід Сандерс — напевно, саме по собі це ім'я вам нічого не говорить. А якщо ми скажемо, що цей той самий чоловік, який придумав ваші улюблені курячі крильця KFC? Саме його обличчя зустрічає вас при вході у всесвітньо відомий фастфуд.

Однак досягти настільки вражаючих успіхів йому вдалося не відразу: за все життя він встиг побувати військовим, страховим агентом, кочегаром, шахтарем і фермером.

Гарна новина  в тому, що вам не треба докладати грандіозних зусиль, проте з'являється реальний шанс заробити. Головна умова — пригадати якомога більше друзів і знайомих, яким не завадив би страховий поліс на авто.

У чому полягає робота онлайн-агента?

Основне завдання — передати компанії ARX телефони та ПІБ знайомих, які зацікавлені в страхуванні авто. За ці контакти ви і отримуєте відсотки.

Це означає, вам не треба займатися укладанням договорів та іншими атрибутами діловодства. Передали контакт — і все. І якщо ваш знайомий підписує з компанією ARX страховий договір, отримали гроші на карту. Чим більше контактів, тим вище ваш дохід. Все досить просто і прозоро.

У чому плюси роботи онлайн-агента?

Можна сміливо сказати, що в цій роботі тільки самі плюси.

По-перше, спеціальної освіти не треба, просто будьте товариською людиною. По друге — якщо ви працюєте, вчитеся, знаходитеся у декреті — змінювати свій звичний графік життя теж нема потреби, адже все відбувається онлайн. Ну, і по-третє — ви працюєте на міжнародну компанію, яка гарантує вам прозорість і стабільність взаємин.

Неприємних сюрпризів, пов'язаних з сервісом, у вас теж не буде. ARX вже 11-й рік поспіль лідирує в сегменті страхування КАСКО, маючи найвищий на ринку показник задоволеності клієнтів якістю послуг — 92%

Як почати?

Пройти по спеціальному посиланню в телеграм! 

Якщо у вас є будь-які питання, вам сюди

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися