Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2020, 17:50

Акція «200 за друга — хапай, не чекай» від Moneyveo

Оце пруха: весь червень Moneyveo платить по 200 грн за кожного, хто візьме перший кредит Smart за вашою порадою! Зробіть свій гаманець щасливішим: підключайтеся до участі в акції «200 за друга – хапай, не чекай!».

Що робити, аби заробити?

З 1 по 30 червня запросіть друга до сервісу Moneyveo одним із двох способів:

  1. Вкажіть його телефон та/або email в Особистому кабінеті – і другові надійде SMS/email із пропозицією взяти перший кредит у сервісі під 0,01%.
  2. Опублікуйте своє партнерське посилання на будь-якому онлайн-ресурсі. Воно є у вашому Особистому кабінеті, в розділі «Приведи друга».

Якщо хтось перейде за посиланням або з SMS/email-запрошення та оформить кредит у Moneyveo, ви отримаєте 200 грн на картку. Більше новачків – товщий гаманець!

Попередьте друга!

Для оформлення кредиту йому треба увійти в інтернет з IP-адреси, яку раніше не використовували для реєстрації та отримання коштів у Moneyveo. А також перед оформленням заявки друг має  очистити  історію пошуку в браузері.

Не чекайте: швидше розповідайте усім про гроші під 0,01% у Moneyveo і заробляйте по максимуму разом із вашими друзями! Почніть літо у повній готовності.

Офіційні правила акції тут.

Коментарі - 1

+
0
AlexZag
AlexZag
3 червня 2020, 9:47
#
Вот сколько стоит дружба!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися