Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2020, 17:18

Акція до 20-річчя Альфа Страхування: знижки на ДМС та КАСКО Оптімум

7 червня 2020 року СК Альфа Страхування святкує свою 20 річницю. На честь ювілею увесь червень в компанії будуть тривати одразу 2 акційні пропозиції з промокодом Alfa20:

Акція діє з 01.06.2020 по 30.01.2020 року.

Як купити за акційною ціною? Купуючи онлайн на сайті компанії, або в регіональному представництві СК «Альфа Страхування» в вашому місті, поліси добровільного медичного страхування чи КАСКО Оптімум для отримання знижки потрібно скористатись промокодом Alfa20.

Контакти регіональних офісів тут

Увага! Промокод Alfa20 єдиний для двох акційних продуктів страхування. Його слід вводити при оформленні договору страхування, вписавши у поле Промокод – при умові оформлення через сайт компанії. Або назвіть промокод Alfa20 представнику компанії в наших офісах по всій Україні та отримайте відповідну знижку на акційні продукти.

Оплата. Купуючи поліси онлайн або в регіональному представництві компанії під час проведення акції, оплату слід здійснити одразу. Оплата полісу має бути в повному обсязі, без розбивки на платежі. При купівлі онлайн, договір страхування буде надісланий на вказану вами електронну пошту.

Учасниками акції можуть бути фізичні особи, громадяни України, віком від 18 до 59 років (на дату покупки полісу). Купити поліс можна як для себе, так і для іншої особи.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися