Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2020, 12:40

EURUSD: технічна картина вказує на корекцію до 1,0920

За повідомленням відділу аналітики компанії Alpari, в середу, 20 травня, за підсумками дня євро подорожчав до долара на 55 пунктів, до 1,0978. Долар США подешевшав по всьому ринку на тлі попиту на ризикові активи. На американській сесії ціна підвищувалася до 1,0999. До тесту рівня 1,10 не вистачило одного пункту. Єдина валюта все ще отримує підтримку від пропозиції про створення фонду у розмірі 500 млрд євро, який дозволить протистояти економічному удару від пандемії коронавіруса.

Запланована статистика (GMT+3):

  • В 10:30 Німеччина опублікує індекси ділової активності у виробничому секторі та секторі послуг за травень.
  • В 11:00 Великобританія опублікує дані по промислових замовленнях за даними Конфедерації Британських Промисловців за травень. Єврозона опублікує індекси ділової активності у виробничому секторі та секторі послуг за травень.
  • В 15:30 Канада опублікує індекс цін на нове житло за квітень, США – виробничий індекс ФРС Філадельфії за травень і заявлять про зміну числа первинних звернень за виплатами з безробіття.
  • У 16:45 у США вийде індекс ділової активності у виробничому секторі та індекс PMI для сфери послуг за травень.
  • О 17:00 США заявлять про зміну обсягу продажів житла на вторинному ринку за квітень.
  • О 21:30 відбудеться виступ голови ФРС Джерома Пауелла.

Поточна ситуація:

Очікування по вчорашньому дню, на думку експертів Alpari, виправдалися. Зростання котирувань було різким і зупинилося біля 1,10. До теперішнього часу корекція до вчорашнього дня склала 76%. На момент написання огляду євро коштував 1,0974. Ціна скоректувалася до балансової лінії і відновила зростання.

Враховуючи, що на графіку сформувалася подвійна дивергенція, то висока ймовірність пробою нижньої лінії каналу (1,0950). Якби сьогодні всі основні валюти торгувалися в плюсі, то сценарій аналітиків компанії був би на формування потрійної вершини. Якщо очікування зі зниженням виправдаються, то тоді будуть тиснути євро на 1,0860. Поки це лише думки. Будемо стежити за формуванням хвиль.

За матеріалами Alpari

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися