Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 квітня 2020, 21:00

Dinero влаштовує онлайн-концерт Віктора Павліка

У суботу 11 квітня о 19:00, за підтримки Dinero Віктор Павлік відіграє безкоштовний онлайн-концерт, тривалістю одну годину у прямому ефірі на офіційних сторінках Dinero: Youtube та Facebook.

Звичайні концерти у зв'язку із пандемією тимчасово заборонені, тому онлайн-трансляції виступів зірок поступово стають популярним явищем.

Карантин – це щось нове для всіх людей, і ми маємо адаптуватися у всіх сферах життя, в тому числі, і до нових форматів розваг. Тому, команда Dinero вирішила підбадьорити своїх клієнтів і прихильників Віктора Павліка та організує онлайн-трансляцію виступу співака.

У прямому ефірі Віктор Павлік, акомпануючи на гітарі, виконає наживо відомі хіти, слухачі зможуть поспілкуватись із зіркою, задати йому особисто питання, що їх цікавлять та отримати на них відповіді.

Для компанії важливо зберігати не тільки фінансовий добробут клієнтів, а ще й їх гарний настрій та душевну рівновагу. Насолоджуйтесь гарною музикою, підспівуйте та танцюйте, а головне – залишайтеся щасливими та усміхненими, щоб там не було!

Дивіться онлайн трансляцію безкоштовного онлайн-концерту Віктора Павліка 11 квітня о 19:00. Відвідати онлайн-концерт можуть всі бажаючі, трансляція відкрита.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися