Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 квітня 2020, 19:07

«Кредитні канікули» для клієнтів Dinero

Dinero робить все можливе, щоб підтримати своїх клієнтів в ситуації, пов'язаної з карантином і тимчасовим обмеженням роботи значної кількості організацій в Україні. Багато людей змушені на термін обмежувальних заходів залишитися без основної частини заробітку або зовсім без нього.

Успіх клієнта — головна цінність Dinero, тому компанія створює для своїх клієнтів умови, які полегшать виконання зобов'язань за Договором і дозволять клієнтам зберегти свій фінансовий добробут на час карантину.

«Ми дуже любимо і цінуємо наших клієнтів і готові завжди йти їм на зустріч у будь-яких життєвих ситуаціях. Сьогоднішній день показує — наша сила в єдності та допомозі один одному, саме тому наша команда продовжує обслуговувати клієнтів і створює максимально комфортні умови для користування послугою фінансової допомоги. » – підкреслює Ілля Веселий.

Що робити якщо є позика, і нема можливості в повній мірі виконати договірні платежі вчасно?

Компанія Dinero, використовує своє право за Договором на власний розсуд не нараховувати чи припинити нараховувати будь-які суми витрат або зменшити договірні платеж, якщо такі є і вводить для клієнтів сервісу «кредитні канікули».

З 1 квітня по 30 квітня 2020 року кожен клієнт, який звернеться за подовженням дії Договору на 14 або 30 днів додатково отримає відстрочку договірних платежів на такий самий строк або навіть більший строк.

Це означає що, скориставшись подовженням на 14 днів — наступний договірний платіж настане через 30 днів, а продовження на 30 днів дасть можливість відстрочити наступний платіж на 60 днів. При цьому сума за подовження терміну Договору не зміниться

Таким чином, ми знижуємо процентну ставку в 2 рази, тим самим, покращуючи умови користування позикою, що дозволить клієнтам, які не можуть сплатити позику повністю, виконувати кредитні зобов'язання не порушуючи Договір.

Що потрібно зробити, щоб отримати «кредитні канікули»?

Для отримання «кредитних канікул» з 1 квітня по 30 квітня 2020 року клієнтам не потрібно надавати додаткові документи і вказувати причину необхідності відстрочки платежу.

Ця пільга діє для всіх клієнтів Dinero і активується автоматично при виборі функції «Подовжити» за допомогою всіх доступних способів оплати позики.

Команда Dinero рекомендує користуватися безготівковим розрахунком, і здійснювати платежі не виходячи з дому щоб уберегти себе від можливого зараження в період епідемії. Активувати послугу подовження з «кредитними канікулами» можна в особистому кабінеті на сайті або за допомогою контакт-центру за телефонами: +38 (067) 326-22-33; (073) 326-22-33; (050) 326-22-33.

«Кредитні канікули» для клієнтів Dinero дозволять уникнути можливих порушень за договірними платежами та нададуть час для поступового повернення до звичного життя.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися