Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 березня 2020, 17:32

Альфа страхування пропонує застрахованим по ДМС онлайн-консультації з лікарями

Альфа Страхування пропонує застрахованим по ДМС онлайн-консультації з лікарями

В сьогоднішніх умовах карантину однією з головних рекомендацій для населення є самоізоляція. Тобто, мінімізувати вихід за межі свого місця проживання.

Для максимальної зручності застрахованих по ДМС компанія Альфа страхування, практично з першого дня карантину, надала своїм клієнтам доступ до послуги медичних консультацій онлайн (телемедицина).

Послуга телемедицини передбачає надання повноцінних онлайн-консультацій кваліфікованими лікарями (терапевт/сімейний лікар, вузькопрофільні фахівці), без необхідності особистого візиту в клініку в умовах карантину. При цьому, застраховані по ДМС мають можливість скористатися цією послугою не тільки в частині первинної консультації з необхідним фахівцем, але і для повторного візиту (наприклад, для розшифровки аналізів, коригування призначень), що особливо актуально в світлі того, що деякі приватні ЛПУ припинили прийом всіх клієнтів.

В Альфа страхування дана послуга організована на базі партнерських медичних установ. Запис на консультацію проводиться операторами страхової компанії онлайн, через спеціальну платформу, що дозволяє вибрати максимально зручний для клієнта час.

Як прокоментувала Ольга Левченко, Перший заступник Голови Правління СК Альфа страхування: «Дана послуга організована на базі наших партнерських ЛПУ, склад і кваліфікація лікарів, а також оперативність і зручність медичних консультацій гарантовані. Альфа страхування в числі перших СК на ринку, які надали клієнтам такий безшовний сервіс, без необхідності особистого візиту в клініку в умовах карантину. На сьогоднішній день близько 5% клієнтів, які звернулися по медичну консультацію, вже мали можливість скористатися цією послугою в режимі онлайн. Оскільки, офіційно період вимушеної самоізоляції був продовжений, очікуємо, що повноцінні онлайн-консультації з лікарями будуть реальною допомогою для наших застрахованих в цей непростий період».

Страхова компанія Альфа страхування забезпечила безперебійну роботу всіх служб, тому продовжує виконувати всі умови і зобов'язання за діючими договорами страхування в звичайному режимі, при цьому залишаючись доступними для клієнтів і партнерів також і в режимі онлайн. Всі звернення застрахованих осіб з медичного страхування обслуговуються в штатному режимі 24/7.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися