Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 березня 2020, 17:48

Акції від забудовників Києва: що змінилось у роботі компаній в умовах карантину

Ситуація у світі склалася безпрецедентна і усі намагаються якомога краще адаптувати свій бізнес та життя до нових умов.

Забудовники переходять на онлайн консультування, відео-презентації та інтерактивні тури, створюють нові канали комунікації з покупцями. Для тих, хто приберіг валюту, купівля нерухомості зараз може бути вигідною.

Saga Development

Кількість зданих житлових комплексів: 5

Кількість комплексів, що будуються: 12

Дата заснування: 2015 рік

Власник: Вавриш Андрій Валентинович

Компанія Saga Development зайняла активну позицію в умовах карантину. Від забудовника на телефон приходять смс з пропозиціями розстрочки у гривнях на 2 роки у ЖК «Rybalsky» та ЖК «Happy House». Зателефонувавши до відділу продажів одного з комплексів ми дізналися, що будівельні роботи тривають. Представники компанії запрошують до себе за попереднім записом. Запевняють, що людей у відділі продажів небагато.

ЖК Happy House

При повній оплаті вартості житла діє знижка 10% на обрані квартири. У березні акційними є однокімнатні та двокімнатні помешкання. Одна з пропозицій знаходиться на 17 поверсі, вартість 2,6 млн. грн. Середня вартість у будинку 27 700 грн/м2, якщо площа квартири складає понад 106 м2, то вартість буде 24 500 грн/м2.

Менеджер зауважив, що ціни не перераховували у зв’язку зі зміною курсу долару. Ціни були встановлені при курсі 24,20 грн/$ і не підвищувалися станом на 16 березня. Тож, у доларах квартира стала дешевшою.

Stolitsa Group

Кількість зданих житлових комплексів: 13

Кількість комплексів, що будуються: 5

Дата заснування: 2016 рік

Власники компанії: Владислава Молчанова та Іван Молчанов, громадяни Литви — Марина Познякова, Тумєнас Раймондас та Агне Рузгиєне. Ісак Валентин Михайлович.

Компанія Stolitsa Group прийняла рішення обмежити роботи у зв'язку з карантином. Задля недопущення поширення коронавірусу компанія тимчасово обмежила надання певних послуг:

• з 17 по 31 березня припинено підписання договорів з переуступок квартир

• з 17 по 24 березня припинено оформлення права власності

• офіси продажу працюють у штатному режимі з додатковими профілактичними заходами для запобігання розповсюдження вірусу.

К.А.Н. Девелопмент

Кількість зданих житлових комплексів: 7

Кількість комплексів, що будуються: 5

Дата заснування: 2001 рік

Власник: Ніконов Ігор Володимирович

Акцію в ЖК Файна Таун продовжено до 23 березня. Квартири зі знижкою – 18% при повній оплаті.

У ЖК «Respublika» — знижки до 28% діятимуть до 23 березня включно.

Читайте також: Хто побудував киянам 20 тисяч нових квартир

У ЖК Комфорт Таун також продовжили акційну пропозицію березня. Максимальна знижка на готову квартиру сягає 16%. Якщо у вас є знайомі або родичі, у яких є картка «Комфорт», то можна отримати додатково 2% знижки і збільшити базовий дисконт до 18%.

Мінімальна площа двокімнатної квартири становить 53 м2, повна вартість — від $68 000. Квартира площею 70 м2 обійдеться у суму біля $80 000.

У наявності:

  • квартири з ремонтом у 9-ти поверховому будинку.

  • на останньому поверсі мансардні квартири, що продаються без ремонту.

  • двокімнатні квартири площею 70 м2 і вартістю $110 000. Квартира укомплектована технікою, сантехнікою, залишається тільки завезти меблі.

Знижки до 18% актуальні і на ці пропозиції.

У житловому комплексі усі будинки вже готові. При внесенні половини вартості видають ключі від квартири і можна розпочинати ремонт. На оформлення документів на квартиру піде до 2-х днів.

Відділ продажів працює до 18 години.

Perfect Group

Кількість зданих житлових комплексів: 13
Кількість комплексів, що будуються: 11
Дата заснування: 1992 рік
Власник: Ісаєнко Дмитро Валерійович

Perfect Group інформує:

1. Поточна ситуація жодним чином не вплине на терміни введення житла в експлуатацію. У Perfect Group достатньо фінансових ресурсів. Всі об’єкти будуть гарантовано здані в строк.

2. Затримок постачання будматеріалів немає. Компанія тримає руку на пульсі та провела перемовини з усіма ключовими постачальниками.

3. Всі співробітники компанії будуть забезпечені необхідними засобами захисту: медичними масками, респіраторами та засобами для дезинфекції. Компанія дотримується усіх запобіжних заходів в умовах карантину, а також щодня вимірює температуру всім працівникам.

4. Продажі нерухомості не зупинятимуть. Зазначають, що враховуючи ситуацію на валютному ринку та в банківському секторі, купувати житло вигідно саме зараз.

5. На вибір інвесторів, відділ продажів може консультувати онлайн або по телефону з приводу всіх об’єктів.

6. Perfect Group розпочне співпрацю з медичними закладами для допомоги в придбанні необхідних медикаментів, засобів захисту та обладнання.

Читайте також: Рейтинг найбільших забудовників Києва

Житлоінвестбуд-УКБ

Підприємство КП «Житлоінвестбуд-УКБ» скасовує до особливого розпорядження проведення особистого прийому громадян та припиняє обслуговування відвідувачів.

З будь-яких питань можна звернутися по телефону до приймальні та відділу інвестицій або надіслати своє повідомлення на електронну адресу підприємства.

Інтергал-Буд

Кількість зданих житлових комплексів: 34

Кількість комплексів, що будуються: 19

Дата заснування: 2003 рік

Власник: Зубик Володимир Володимирович

Компанія досить швидко відреагувала на ситуацію і адаптується до нових умов роботи. «Інтергал-Буд» запроваджує програму Intergal-Online, власний Telegram-канал та віртуальні тури в шоу-румах. У відділі продажу повідомили, що продовжують працювати, проте регулярно проводиться посилене прибирання з обробкою поверхонь антисептичними засобами, кварцування приміщень, відвідувачам пропонуються маски, антисептики для рук та вітаміни.

Для безпеки покупців «Інтергал-Буд» тепер надає в режимі online:

1. Новини про актуальні акції, новинки в новому Telegram-каналі Intergal-Bud. Також обіцяють спеціальні акції та умови для підписників.

2. Вичерпні консультації, які можна отримати за телефоном чи з допомогою Skype зв’язку. Перелік актуальних skype-адрес розміщено на сайті компанії.

3. Сервіс з прийому заявок на обрану квартиру — заявку можна залишити, заповнивши google-форму на потрібний житловий комплекс.

Змінено порядок організації переглядів демонстраційних квартир. Для покупців протягом цього тижня в телеграм-каналі будуть доступні оглядові online-екскурсії до шоу-румів комплексів «Сирецькі сади», «Нивки-Парк», «Озерний гай Гатне», «Теремки».

Відвідати шоу-руми можна буде і особисто. Наразі, повністю скасовані групові відвідування. Практикуються виключно індивідуальні екскурсії за попереднім записом в обраному відділі продажів.

У центральному відділі продажів на Старонаводницькій 16В працює VR-кімната, яка дає можливість віртуальної екскурсії по флагманському комплексу Intergal City.

У компанії діють три акційні пропозиції для різних комплексів.

Долар на позначці 25,5

До 31 березня забудовник фіксує курс долара на позначці 25,5 в усіх столичних комплексах.

Антикризова пропозиція: квартири зі знижками до 17%

Компанія «Інтергал-Буд» підготувала антикризові знижки. Пропозиції діють у наступних комплексах:

  • ЖК «Причал 8» — знижки на квартири до 17%. Будинки у комплексі комфорт+ класу з видами на мальовниче озеро актуальні до 6 квітня.

  • ЖК «Нивки-Парк» — до 17% до 31 березня.

  • «Озерний гай Гатне» — до 6 квітня фіксують антикризову знижку до 12%.

  • ЖК «Теремки» — до 10% до 6 квітня.

  • ЖК «Сирецькі сади» — додаткова антикризова знижка у 5% на купівлю квартири. Вигода сумується з діючими весняними акційними пропозиціями комплексу.

  • ЖК «Володимирський» — знижка 3% на купівлю квартири до 31 березня.

3 місяці без комуналки

З 1 березня «Інтергал-Буд» дарує своїм покупцям 3 місяці без комуналки в таких комплексах:

  • City Hub;
  • Sky Avenue;
  • Нивки-Парк;
  • Академ-Квартал;
  • Озерний гай Гатне;
  • Сирецькі сади;
  • Теремки;
  • Причал 8.

Це означає, що купуючи квартиру в будь-якому столичному комплексі, інвестор отримує в подарунок три місяці без турбот про комунальні платежі.

Київміськбуд

Кількість зданих житлових комплексів: 55

Кількість комплексів, що будуються: 23

Дата заснування: 1955 рік

Власник: Ліліан Моїсей та Віталій Нестор

Холдингова компанія «Київміськбуд» інформує, що працює у штатному режимі. Центральний офіс та відділи продажу відкриті, менеджери здійснюють консультації та продаж нерухомості.

Для забезпечення безпеки працівників та відвідувачів посилено санітарні заходи. У всіх відділах продажу регулярно проводиться дезінфекція та санітарна обробка поверхонь столів та підлоги, регулярне провітрювання.

На ресепшені встановлені санітайзери для гігієни рук. На поверхах будівлі додатково встановлені диспенсери зі знезаражуючою рідиною.

У всіх кабінетах в наявності є засіб для дезінфекції шкіри, на вході до компанії можна виміряти температуру пирометром.

На будівельних майданчиках роботи тривають за графіком.

Читайте також: Київміськбуд готовий прийняти на баланс ще 10 ЖК Укрбуду

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від учасників Рейтингу київської нерухомості.

Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Про діючі акції та ціни на квартири докладно консультують у відділах продажів ЖК.

Ви завжди можете ознайомитися зі свіжими знижками на квартири у розділі «Акції забудовників».

Читайте попередні огляди акцій і знижок на новобудови Києва, щоб порівняти умови та зрозуміти тенденції на ринку нерухомості.

Підписуйтеся на телеграм-канал з акціями та новинами світу нерухомості!

Анна Максимова

Коментарі - 3

+
+154
mary27
mary27
20 березня 2020, 18:45
#
Сейчас эти скворечники хорошо подешевеют.
+
+100
AleksandrBank
AleksandrBank
21 березня 2020, 13:51
#
Когда будут скидки 35-50% - скажите, сейчас вкладывать в бетон - это лотерея ещё та, могут на форс-мажор списать недостройку дома.
+
+2
mary27
mary27
24 березня 2020, 13:07
#
Во-во-во)
Учитывая наших застройщиков и ''укрбуд'', дисконт в 35-50% еще очень скромный.

Можно купить воздуха над грязным котлованом.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися