Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 березня 2020, 19:30

Медичний асистанс працює 24/7

Медичний асистанс працює 24/7

Шановні клієнти та партнери, повідомляємо вам, що медичний асистанс компанії працює 24/7. Всі застраховані з медичного страхування будуть обслуговуватись у штатному режимі.

В умовах карантину  забезпечили безперебійну роботу всіх служб в онлайн режимі, тому компанiя продовжує залишатись поряд та готові вам допомогти.

За телефонами страхової компанії  цілодобово організовуємо надання медичної допомоги нашим клієнтам. Також,  доступні у всіх месенджерах та альтернативних каналах зв’язку, вказаних на картках застрахованих, щоб оперативно реагувати на запити та повідомлення.

У зв’язку із запровадженням карантинних заходів для запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції та для уникнення скупчень людей, ви можете дистанційно поспілкуватись з лікарем та отримати детальну медичну консультацію, не виходячи з дому. СК «Альфа Страхування» разом із партнерами, лікувально-профілактичними закладами, вже почали організовувати такі повноцінні онлайн консультації для застрахованих.

При симптомах ГРВІ рекомендовано негайно телефонувати до страхової компанії, для отримання подальших інструкцій та допомоги.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися