Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 березня 2020, 17:51

СГ «ТАС» повідомляє про особливості роботи на час карантину та заходи, спрямовані на створення додаткових зручностей для клієнтів

У зв'язку з оголошеною ВООЗ пандемією на захворювання COVID-19 та в рамках всеукраїнських карантинних заходів, спрямованих на протидію розповсюдженню коронавірусу, Страхова група «ТАС» вживає превентивних заходів в системі роботи з клієнтами.

СГ «ТАС» продовжує виконувати всі свої зобов'язання перед клієнтами. Однак відповідно до рекомендацій МОЗ більшу частину фахівців компанії переведено на гнучкий чи дистанційний формат роботи, а для клієнтів розроблено зручні сервіси для максимально можливого дистанційного обслуговування.

Так, в системі врегулювання задля безпеки та зручності клієнтів обслуговування договорів страхування СГ «ТАС» здійснюватиметься по можливості дистанційно та в онлайн-режимі, а саме: необхідні документи, що пов’язані з настанням страхового випадку, прийматимуться страховиком через електронну пошту, а також додаток Viber. Через паблік-екаунт СГ «ТАС» у Viber можна подати фото та документи на виплату за страховими випадками за полісами ОСЦПВ та КАСКО. Підключитися до паблік-екаунту СГ «ТАС» можна за посиланням або відсканувавши QR-код.

В разі неможливості використання Viber рекомендуємо усе листування та подачу заяв і документів здійснювати у вигляді сканкопій чи фотографій через електронну пошту. Прийом відвідувачів у відділах врегулювання в компанії на час карантину по можливості буде максимально обмежено задля їх безпеки.

В разі настання страхового випадку з будь-якого виду страхування СГ «ТАС» просить усіх клієнтів діяти згідно з умовами договору та вчасно повідомляти про нього на телефон цілодобової гарячої лінії компанії. Всі свої подальші дії потрібно, як і раніше, погоджувати з представниками страховика та діяти виключно відповідно до їх інструкцій.

Офіси продажів СГ «ТАС» наразі працюють в штатному режимі.
Закликаємо всіх зберігати спокій та не панікувати!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися