Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 лютого 2020, 21:10

Чому продовження позики в Dinero краще, ніж оформлення нової

Не завжди можливо визначити необхідну кількість грошей на певний період. Часто можуть виникнути непередбачені витрати, які людина не планувала. Як бути, коли час сплати боргу наближається, але ви не готові повернути кошти вчасно? Оптимальний варіант вирішення фінансового питання –продовження або пролонгація діючої позики. У чому плюси даної послуги, і чому вона вигідніша оформлення повторної? Dinero знає відповіді на ці питання.

Що таке пролонгація кредиту?

Кожна позика має свій «строк придатності», впродовж якого позичальник повинен в повній мірі повернути гроші кредитній організації. Пролонгація позики дозволяє відстрочити повернення коштів на певний період, уникнувши прострочення і зберігши кредитний рейтинг.

У різних фінансових компаніях ця послуга оформляється по-різному. Одні кредитори не пропонують альтернативу, а зобов'язують позичальника відразу сплатити відсотки і тіло за діючим кредитним договором; інші стягують окремо плату за продовження і вимагають повне погашення відсотків.

У Dinero продовження терміну позики передбачає оплату невеликої комісії, при цьому «гасити» тіло і відсотки відразу при підключенні послуги не потрібно. Вони «заморожуються» до закінчення строку пролонгації. Наприклад, вибираючи строк продовження на 30 днів, ви не тільки призупинити повернення грошей компанії, але і знизите вартість пролонгації.

Пролонгація або перекредитування?

Оформлення повторної позики в обраній або новій МФО передбачає появу ще одного кредитного договору. Водночас пролонгація кредиту – це додаткова функція, яка покликана уникнути прострочення і зберегти кредитну історію клієнта позитивною. Вам не знадобиться шукати нову компанію або оформляти новий кредит. Продовження строку кредиту в Dinero дає можливість заощадити на відсотках. Так, в пролонгації ставка для нових клієнтів становить 0%, а при продовженні повторної позики вона буде меншою від початкової.

Вигоди пролонгації кредиту в Dinero

Оформивши пролонгацію свого позики, ви отримуєте наступні переваги:

  • продовження позики на тривалий строк (до 30 днів) без обов'язкового погашення суми відсотків і тіла відкритої позики. Чим більший строк ви обираєте, тим дешевше послуга;
  • зниження ставки при пролонгації в порівнянні з початковою ставкою;
  • уникнути прострочення і зниження кредитного рейтингу;
  • лояльність кредитора (схвалення заявок в пріоритетній черзі, видача більших сум).

Таким чином, продовжувати кредити вигідніше, ніж оформляти нові. Цим і пояснюється головна перевага функції продовження.

Як оформити пролонгацію в Dinero?

Продовження позики в Dinero проходить наступним чином. Позичальник:

  1. В Особистому кабінеті вибирає строк пролонгації. Рекомендується обирати більший термін – 14 або 30 днів, щоб вартість послуги була мінімальною;
  2. Сплачує фіксовану суму за послугу, при цьому відсотки і тіло за позикою на період пролонгації «заморожуються». Пріоритетні способи оплати: через службу підтримки, Особистий кабінет або термінали самообслуговування.

Таким чином, пролонгація позики вигідна в тому випадку, якщо у вас на даний момент немає можливості повернути всю суму боргу або ви не хочете потрапляти в прострочення, знижуючи свій кредитний рейтинг. Ви також можете продовжити позику і повертати борг частинами, користуючись рештою суми на свій розсуд.

Коментарі - 1

+
0
Sozdatel
Sozdatel
13 лютого 2020, 10:26
#
«Почему продление займа в Dinero лучше, чем оформление нового» - потому что позволяет Dinero больше сбить прибыли в виде и так сумашедших процентов
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися