Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 лютого 2020, 14:35

Уніка: 26 успішних років роботи на страховому ринку України

10 лютого 2020 року Страхова компанія «Уніка» відзначає 26-річчя роботи на страховому ринку України. З року в рік Уніка демонструє динамічне та успішне зростання. Сьогодні Страхова компанія «Уніка» − це розгалуджена мережа офісів продажів, регіональних дирекцій, генеральних представництв, офісів врегулювання, що надає професійні страхові послуги 700 тисячам клієнтів на всій території України.

Протягом багатьох років Уніка є лідером страхового ринку України, адже головним фокусом стратегії компанії залишається її клієнт, з його інтересами та потребами. Тому Уніка інвестує в нові технології та організаційні рішення, які щодня допомагають клієнтам компанії отримувати найкращий сервіс.

Голова правління Страхової компанії «Уніка» Олена Володимирівна Ульє: «Святкуючи 26-річчя нашої компанії, насамперед, я хочу подякувати кожному клієнту, кожному партнеру, які обирають та довіряють Уніка, й залишаються з нами не один рік поспіль. Також, я хочу відзначити, що співробітники Уніка – це сила, що рухає компанію вперед і дозволяє нам залишатися лідером страхового ринку України — надійною, фінансово спроможною компанією, яка надає найкращі послуги нашим клієнтам».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися