Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 січня 2020, 17:42

Акція! Знайдіть Moneyveo у «Скаженому весіллі 2» і виграйте приз!

Moneyveo так сподобалася перша частина комедійної української кінострічки, що компанія з готовністю стала фінансовим партнером другої частини і… навіть отримала у фільмі невеличку роль.

«Moneyveo – це не просто якась нудна фінтех-компанія. Ми до всього підходимо інноваційно: у створенні реклами ми діємо також нестандартно. Хто б міг подумати, що реклама фінансового сервісу може засісти в головах людей та стати мемовою. Розвиваючи свій нетиповий підхід до промо фінансового сервісу, ми здійснили продакт плейсмент сервісу в топовій українській комедії «Скажене весілля 2». Топова українська стрічка і топова українська фінансова компанія – топовий тандем, який вкотре покаже: ти нормас, а з Moneyveo ти – #КРАСАВА», – розповідає комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

А для найуважніших глядачів на сторінці у Facebook стартував конкурс! Сервіс Moneyveo з’являється у #НайкращаКомедіяРоку двічі. Розкажіть про роль компанії у коментарі під конкурсним постом та отримайте шанс виграти:

  • 1 скажений світшот «Що? Знову?»;
  • 4 пари скажених шкарпеток;
  • 2 світшота «Красава»;
  • 3 термокружки Moneyveo.

Акція триватиме до 15 січня. Тож якщо ви досі не були на фільмі, ще маєте час сходити. Переможці обиратимуться за допомогою сервісу random.org, і вже 17 січня імена щасливчиків з’являться на сторінці у Facebook.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися