Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2019, 17:28

Акцію «Давай, бро, лови бабло & iPhone 11 Pro!» продовжено

Новий етап акції «Давай, бро, лови бабло & iPhone 11 Pro!» стартує вже сьогодні, 6 листопада, і триватиме до 20 листопада. Розіграш гаджетів – 22.11.2019.

Заробляйте разом із друзями, вигравайте – компанія завжди за те, щоб радувати користувачів сервісу Moneyveo!

Moneyveo нагадує, що потрібно робити:

  1. Порадьте другові отримати у Moneyveo кредит до 15 000 грн під 0,01%.
  2. Нехай він під час заповнення заявки у полі «Як нас знайшли?» вкаже «Від знайомих» і впише до форми ваш телефон/email, зареєстрований у сервісі.
  3. За кожного, хто візьме у сервісі перший кредит за вашою порадою, отримуйте 200 грн. Залучений вами користувач також отримає 200 грн в якості привітального подарунка 

P. S. Важливо! Щоб бонус нарахувався, перед оформленням кредиту ваш друг має очистити історію пошуку в браузері або скористатися інтернетом, який раніше не використовували для отримання коштів у Moneyveo.

А як виграти айфон?

І ви, і запрошений вами користувач автоматично станете учасниками розіграшу 2-х iPhone 11 Pro, який відбудеться 22 листопада! Приводьте побільше друзів і збільшуйте свої шанси на перемогу.

Визначити майбутніх власників гаджетів компанії допоможе сервіс random.org Результати шукайте в розділі «Новини» на  сайті та на сторінці Moneyveo у Facebook до 20:00 22.11.2019.

Як отримати гроші?

Клікніть мишкою на кнопку «Отримати» в розділі «Приведи друга» в Особистому кабінеті – і гроші надійдуть на ваш картковий рахунок протягом 3-х банківських робочих днів.

До речі, умови участі в акції будуть виконані тільки у разі отримання другом першого кредиту в сервісі. Виплата грошової винагороди здійснюється після вирахування всіх податків і зборів, які компанія Moneyveo платить замість клієнтів за свій рахунок.

Уперед до Особистого кабінету! Друзі вже чекають на ваші запрошення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися