Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2019, 15:02

Акції забудовників: купити квартиру зі знижкою у жовтні

Станом на вересень, середня ціна на м² у новобудовах Києва складала 24 000 грн чи $960. Мінімальна вартість залишається у межах 16300 грн/м².

Деякі компанії вже попередили про планове підвищення цін на квартири у листопаді.

Забудовники готові дати додаткову знижку при купівлі квартири та паркомісця, пропонують гнучкі умови розтермінування зі знижками на перший внесок.

Читайте попередні огляди акцій і знижок на новобудови Києва, щоб порівняти умови та зрозуміти коли краще купити нову квартиру.

DIM Group

A136 Highlight House анонсував у відео, як буде виглядати новий комплекс бізнес класу у Голосіївському районі.

Акція: «Пропозиція місяця» на апартаменти бізнес класу в A136 Highlight House.

Пропозиція діє, допоки квартира є в наявності. Якщо в середньому прогнозна прибутковість нерухомості бізнес класу становить біля 30%, то власнику апартаментів місяця вдасться збільшити дохідність від інвестування до 45%. Докладно прочитати, на яких умовах можна купити елітну квартиру можна у минулому огляді.

Будинок розрахований на 33 поверхи. З першого по четвертий поверх буде комерційна нерухомість. На 5 та 6 поверхах є вихід на терасу.

Загальні умови купівлі. За умови оплати понад 70% від повної вартості нерухомості, ціна квадратного метра в середньому складе:

  • в 1-кімнатних квартирах — від $ 1,6 тис.,

  • в 2-кімнатних — від $ 1,5 тис.,

  • в 3-кімнатних — від $ 1,6 тис.

Ціна «квадрата» залежить від планування майбутньої квартири, поверху, на якому вона знаходиться і формату оплати (при 100% оплаті, квадратний метр обійдеться дешевше). Мінімальна вартість м2 встановлена на квартири до 7 поверху, далі чим вище — тим дорожче. Придбання квартири оформлюється через укладання попереднього договору купівлі-продажу нерухомості.

Завершити будівництво і передати квартири у власність інвесторам забудовник планує у 1 кварталі 2022 року.

Можлива розстрочка від забудовника. Перший внесок повинен бути не менше 30%. Повністю виплатити вартість квартири потрібно до 1 кварталу 2022 року. При розстрочці базова ціна квадратного метра підвищується на $70, але при цьому ціна неоплачених метрів фіксується в доларі (за курсом НБУ на день оплати).

Спеціальні пропозиції у ЖК Новий Автограф

ЖК «Новий Автограф» розташований в одному з наймальовничіших куточків Дніпровського району столиці. Поруч знаходиться Парк Перемоги — улюблене місце відпочинку дітлахів та дорослих.

Основні переваги ЖК Новий Автограф:

  • індивідуальне опалення в кожній квартирі
  • підземний паркінг з доступом із будинку
  • закрита прибудинкова територія з охороною і відеоспостереженням 24/7
  • лобі з приміщеннями для колясок та велосипедів
  • поруч парк та озеро
  • 15 хв. пішки від м. Дарниця

Знижка 10% при будь-якому 1-му внеску на квартиру.

Акційні пропозиції змінюються щотижня, тому докладно про їх умови можна уточнювати у відділі продажів.

У ЖК Новий Автограф пропонують купівлю у розстрочку від забудовника:

  • Фіксована розстрочка до 2,5 років.

  • Розстрочка безвідсоткова

  • Без прив'язки до зміни вартості м2 у забудовника в майбутньому

  • Мінімальний пакет документів для оформлення
     

Пропозиція діє при першому внеску від 30%. Вартість квартири фіксують у доларах — оплата здійснюється у гривні по курсу НБУ на день оплати. Виплачувати залишок можна до 20 грудня 2021 року. Наприклад, квартира площею 89,97 м2 при першому внеску від 30% обійдеться покупцям у $100 000. Щомісячний внесок складе $2692, який необхідно буде виплачувати 26 місяців. Перший внесок на двокімнатну квартиру складе від $25 500, трикімнатну — $29 500.

У комплексі пропонують доволі різноманітні планування. Двокімнатні квартири з площею від 74 до 96 м2. Трикімнатні — від 84 до 100 м2.

Вартість квартир від $1000 до $1285 м2.

Комплекс для життя «Метрополіс»

Акція «Знижка 10%, як не крути»

У комплексі для життя «Метрополіс» діють знижки на квартири та розстрочку. Акція розповсюджується на всі квартири комплексу.

При повній оплаті інвестор отримає 10% знижки на придбання квартири, або 10% знижки на перший внесок при оформленні розстрочки.

«Метрополіс» — найвищий столичний комплекс комфорт класу, з неповторними панорамними краєвидами, з продуманою та розвиненою інфраструктурою, власним ландшафтним парком в 2 га та безліччю переваг для комфортного та красивого життя.

Осінні знижки на квартири

Акція діє на 1, 2, 3, 4-кімнатні квартири. Знижка у розмірі 13% при повній оплаті вартості квартири і 13% на перший внесок при оформленні розстрочки.

Забудовник пропонує видові апартаменти із панорамними видами на місто і найзеленіші зони Голосіївського району. Акція діє до кінця місяця.

«До-о-овга розстрочка» — пропозиція на придбання квартир у розстрочку терміном до 46 місяців. Сплативши перший внесок від 30%, наступні щомісячні платежі складатимуть від 19500 грн в місяць. Пропозиція діє до 31 жовтня.

Stolitsa Group

Компанія Stolitsa Group зайняла перше місце за перше півріччя 2019 року у рейтингу забудовників Києва, який підготував «Мінфін».

У жовтні компанія анонсувала старт продажу 6-го будинку в ЖК Seven.

При повній оплаті квартири діє 10% знижка, вартість квартири лишається незмінною, крім випадків зміни її площі за паспортом БТІ.

Також можлива купівля квартири в розстрочку: мінімальний перший внесок складає 30%. Розстрочка строком на 3 роки, безвідсоткова, але з прив'язкою до курсу долара. Дострокове погашення не передбачає штрафних санкцій. Залишок вартості квартири, після початкового внеску, вноситься рівними частинами. Можна платити кожен квартал (оплачуючи наперед) або ж розбити платежі на 35 місяців. Докладно про умови розстрочки «Мінфін» писав у минулому огляді.

Saga Development

У жовтні компанія анонсувала старт продажів нового комплексу на 22 км Харківського шосе — О2 Residence. Житловий комплекс будують у Дарницькому районі, найближче метро Бориспільська, до нього можна доїхати на авто за 15 хвилин.

Комплекс складатиметься з 12 будинків. Висота забудови — до 7 поверхів. Всього у комплексі передбачено 800 квартир.

Інфраструктура О2 Residence включатиме:

  • дитячий майданчик,

  • футбольне та баскетбольне поле,

  • бульвар,

  • басейн

  • тенісний корт.

Перші поверхи будинків відведені під комерційні приміщення. На території комплексу працюватимуть кафе та ресторани, клініки та аптеки, магазини, салони краси, хімчистка, поштове відділення тощо. Для дітей передбачені дитячий садок, школа раннього розвитку, сучасна школа, об’єкти позашкільної освіти.

Родзинкою інфраструктури О2 Residence стане власна еко-ферма. Резиденти комплексу зможуть самостійно доглядати за рослинами або довірити цю справу агроному, який працюватиме на фермі.

Концепція проекту передбачає дбайливе ставлення до природи, тому на території О2 Residence будуть встановлені зарядні пристрої для електрокарів.

Ціни на м2 складають від $690 до $1100. Мінімальна вартість квадратного метра становить 17 300 грн. Перший будинок забудовник планує здати в кінці 2020 року.

Інтергал-Буд

Вдала інвестиція в нерухомість залишається одним із кращих способів зберегти і примножити заощадження. У програмі «Бонус від Мінфіну» новий учасник — ЖК Малахіт.

Умови спеціальної пропозиції:

  • Інвестиційна прибутковість до 12% за один рік*

  • Середня вартість квартири на момент придбання 2 086 250 грн

  • Орієнтовна ціна після введення в експлуатацію 2 330 000 грн

*вказана дохідність за умови покупки зараз і подальший продаж після введення в експлуатацію. Розрахунок дохідності не враховує витрати на оформлення нерухомості. Джерело даних — відділ продажів житлового комплексу.

Отримати пропозицію

Актуальні акції у комплексі:

Знижка до 7% у будинку №5

Головний привілей будинку — власний дитячий садок, який дозволить щодня суттєво економити час та бути завжди поруч зі своєю малечею. Будинок №5 – фінальний у ЖК.

В ЖК «Малахіт» два нових види розстрочки у будинку №5:

  • до 3 місяців з мінімальним першим внеском 60% (зі збереженням знижки при 100% оплаті)

  • до введення будинку в експлуатацію з мінімальним першим внеском 30%

При повній оплаті діє спеціальна пропозиція – знижка до 5%

У будинках 1-4 останні приміщення під комори пропонуються зі знижкою до – 50%.

Пропозиції діють до 31 жовтня.

Інтергал-Буд активно поповнює перелік акційних пропозицій, тому докладно з актуальними акціями можна ознайомитися на сайті компанії.

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від забудовників Києва, в тому числі, учасників Рейтингу київської нерухомості.

Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Про діючі акції та ціни на квартири докладно консультують у відділах продажів ЖК.

На сторінці «Бонус до депозиту» можна розрахувати інвестиційну дохідність об’єктів нерухомості або зберегти гроші до купівлі квартири.

Підписуйтеся на телеграм-канал з акціями та новинами світу нерухомості!

Ви завжди можете ознайомитися зі свіжими знижками та тестами у розділі «Акції забудовників».

Анна Максимова

Коментарі - 26

+
+55
AleksandrBank
AleksandrBank
28 жовтня 2019, 16:08
#
«Некоторые компании уже предупредили о плановом повышении цен на квартиры в ноябре.» - люди предупредили своей активностью, что будут покупать еще меньше!
+
+14
Captain  Cisco
Captain Cisco
28 жовтня 2019, 22:00
#
До сих пор некоторые пытаются продать квартиры 2008-2010 годов в состоянии «после строителей».
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
29 жовтня 2019, 9:51
#
Это Вы говорите о ЖК Паруса на Оболонской Набережной или еще есть похожие?
+
+29
gsv
gsv
29 жовтня 2019, 14:05
#
Київміскбуд
+
0
seaman
seaman
29 жовтня 2019, 14:30
#
Микитська слобода, Перовский, да куча таких домов
+
0
gsv
gsv
29 жовтня 2019, 14:06
#
Їх і так розмітають, особливо центр і біля метро. Стримують тільки переділ будівельного ринку
+
+26
vladymyrkiev
vladymyrkiev
28 жовтня 2019, 18:57
#
Скорость строительства по многим обьектам спала существенно. Причина - дефицит оборотных средств. Застройщики сами виноваты своим систематическим невыполнением обязательств даже в более спокойные времена. Пусть вспоминают как строить за свои средства и продавать готовое.
+
+46
Captain  Cisco
Captain Cisco
28 жовтня 2019, 21:59
#
И нахальным необоснованным завышением цен.
+
0
gsv
gsv
29 жовтня 2019, 14:05
#
«Скорость строительства по многим обьектам спала существенно» Переділ ринку. Укрбуд та Аркада зупинились, інших заганяють в суди, щоб зупинились - банда!
+
0
Ranet
Ranet
29 жовтня 2019, 1:00
#
Бизнес-класс в Голосеевском и Дарницком районах))) А элитные танхаусы возле киевской птицефабрики уже разобрали?
+
0
gsv
gsv
29 жовтня 2019, 14:03
#
Голосыъвський район - центр міста там тільки бізнес і будувати
+
0
vladymyrkiev
vladymyrkiev
29 жовтня 2019, 19:46
#
Корчеватое и район Выдубичей в сторону Корчеватого тоже Голосеевский. С другой стороны, есть район ВДНХ или м Голосеевская.
+
+20
gsv
gsv
29 жовтня 2019, 14:07
#
О2 Residence треба пропустити, там назріває ШкандалЬ
+
0
vladymyrkiev
vladymyrkiev
29 жовтня 2019, 19:47
#
Кислорода не хватает от Энергии и Бортничей?
+
+5
gsv
gsv
29 жовтня 2019, 20:18
#
https://www.epravda.com.ua/news/2019/10/29/653067/

http://nashigroshi.org/2019/10/29/zakripytys-na-zemli-mvs-vavryshu-dopomohly-fiktyvni-reiestratory-iakykh-na-kameru-zakryvav-zelens-kyy/

https://24tv.ua/skandalniy_biznes_proyekt_bogdana_ta_vavrisha_shho_vidomo_pro_novu_zabudovu_v_kiyevi_n1225691
+
+5
Володимир Копоть
Володимир Копоть
29 жовтня 2019, 15:38
#
Акції акціями, але перевіряти об'єкти новобудов і їх забудовників потрібно. Як це робити і на що звертати увагу можна в блозі https://minfin.com.ua/blogs/vkopot/124407/
Ми в Monitor.Estate вже проводимо автоматичний аудит більше 1000 об'єктів не лише в Києві.
На Мінфіні буду писати про підводні камені і як перевірити документацію. Приєднуйтеся!
+
+5
AleksandrBank
AleksandrBank
29 жовтня 2019, 16:18
#
«Мені як юристу видається логічним платити за послуги фахівців з нерухомості, бо перевірка забудовника перед інвестуванням зможе визначити можливі ризики й допоможе їх уникнути. Однак, це можливо лише за наявності бажання, а не необхідності інвесторів, адже це, в першу чергу, їх безпека та спокій.» - чем эксперт с недв-ти отвечает? Он может толком и не проверить, и что ты потом ему через 0,5-2 года предъявите?
+
+15
Володимир Копоть
Володимир Копоть
30 жовтня 2019, 14:40
#
Питання в тому, що юристи, нотаріуси тощо можуть сказати і провести перевірку лише на момент звернення. Все що буде потім ніхто гарантувати не може. Ніхто не міг передбачити, що на Сході будуть військові дії і багато людей позбавилися права власності. Але на той момент, з документами по нерухомості все було ок.
+
0
gsv
gsv
29 жовтня 2019, 20:20
#
Результат перевірки відомо і без експертизи. Без порушень будувати сьогодні неможливо. Від того що ви це підтвердите легше інвестору не стане.
+
+15
Володимир Копоть
Володимир Копоть
30 жовтня 2019, 14:42
#
На сьогодні будувати без порушень можна. Інше питання, чому люди знаючи про ризики і проблеми все одно вкладають гроші в новобудови. Яскравий приклад, люди досі несуть гроші в «об'єкти Войцехівського».
+
0
mega5
mega5
30 жовтня 2019, 23:23
#
Так у Войцеховского дешевше ж. А потом можно выйти, перекрыть дорогу и город за счёт налогов достроит всё.
+
0
gsv
gsv
31 жовтня 2019, 8:25
#
Приведіть приклад!
+
+15
Володимир Копоть
Володимир Копоть
31 жовтня 2019, 14:23
#
На Monitor.Estate в онлайн моніторингу понад 1100 об'єктів, які перевіряються в режимі реального часу. Виділити когось конкретного буде не компетентно з мого боку і може бути непрямою рекламою. Але добросовісні девелопери точно є, хоч і не на всіх об'єктах
+
0
gsv
gsv
31 жовтня 2019, 19:43
#
Дякую! Ви підтвердили моє припущення. Безпроблемних новобудов немає.
Я так розумію, що ви самі про це знаєте, тому відправили мене на ваш сайт :).
Конкретну назву дати можете? Можете прислати на особисту почту сайту.
+
0
Виктория Берещак
Виктория Берещак
14 січня 2020, 13:23
#
Акції - це хороший інструмент корегувати покупацький попит, але демпінг ціни та винятково фінансові заохочення, як на мене, у 2020 вже не будуть спрацьовувати на всі 100%. Покупець сьогодні на ринку думає, а потім інвестує: перевіряє, аналізує, дивиться на динаміку об'єкта і бекграунд девелопера. Ціна наразі не основний фактор, хоча я не пременшую її вагу. Репутація девелопера, документальна чистота ділянки і проекту, а також нова цікава концепція самого ЖК = ось три маркери, які  є в переліку більшості потенційних покупців
Про нові концепції, до речі, написала у своєму блозі = https://minfin.com.ua/blogs/torka2009/125868/
+
0
gsv
gsv
14 січня 2020, 20:46
#
Які можуть бути «маркери»?
За минулий рік по закахухе знищено Аркаду та витурили Укрбуд з Київського ринку.
З Аркадою ТУПО розірвали договір за нікчемним приводом. А Укрбуд оштрафували на 450 млн. і вимили кошти. Призначили банкрутом у якого всі кошти на рахунках, а рентабельніть 5 млрд.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися