Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 серпня 2019, 18:20

Moneyveo подарувала онкохворим дітям та їхнім сім’ям день під гаслом «Ми Красави!»

«Ми Красави!» – під таким гаслом днями пройшла фотосесія, організована компанією Moneyveo у центрі для онкохворих дітей «Дача». Участь у заході взяли родини з усіх куточків України, які наразі перебувають у закладі.

Забути про хвороби і білі халати, про щоденну боротьбу за здоров’я, стати героєм щасливої казки – про це мріє кожна дитина зі столичного центру «Дача». Команда Moneyveo взялася здійснити дитячі бажання і подарувала юним мешканцям закладу та їхнім сім’ям фотосесію у стилі «Ми Красави!».

Учасниками заходу стало дев’ять родин з дітьми віком від 1,5 до 18 років. Було організовано фотостудію, узято на прокат вечірні сукні, запрошено професійного візажиста. А ще, спеціально для зйомок, Moneyveo разом із дизайнером Наталією Город створила для кожної сім’ї піжамні костюми у стилі family look.

«Щаслива мама – щаслива дитина. Нам захотілося подарувати день приємних емоцій сім’ям, і особливо мамам, які 24 години на добу присвячують своїм дітям і мають зовсім обмаль часу для себе. Ми хотіли створити для них більше радісних моментів сімейного спілкування, подарувати гарні світлини. До того ж психологи стверджують, що позитивні емоції допомагають швидше одужати», – розповіла СЕО Moneyveo Альона Андронікова.

Цей день став поєднанням комфорту і вишуканості, теплих сімейних історій, наповнених позитивними емоціями. Коли родини посміхалися в об’єктив камери, вони не були тими, кого торкнулася тяжка хвороба. Вони були звичайними людьми, які просто обіймали одне одного і раділи життю.

Moneyveo не вперше влаштовує свято на «Дачі». Компанія на постійній основі надає матеріальну підтримку центру. Так, протягом усього 2018 року, в рамках благодійного проекту «Дружня рука підтримки», компанія щомісяця перераховувала на потреби центру 30 000 грн. А зараз ми фінансуємо будівництво нового корпусу для «Дачі», де зможе розміщуватися значно більше родин із онкохворими дітьми.

Команда Moneyveo й надалі допомагатиме юним «дачникам». Цим дітям та їхнім близьким випало складне випробування, і вони дуже потребують підтримки. А якщо ви також хочете підставити їм дружнє плече, це можна зробити на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися