Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 16:22

Employee Insurance 2019. Страховий ринок: цифри і тренди

17 липня Страхова компанія VUSO взяла участь в конференції «Employee Insurance 2019. Страховий ринок: цифри і тренди», організованої компанією ТВТ-страхової Брокер.

У дискусіях і виступі взяли участь — Голова правління компанії Андрій Артюхов та начальник відділу добровільного медичного страхування — Бачінская Ольга.

Учасниками стали керівники HR-департаментів підприємств.

Спікери та організатори конференції надали інформацію про підсумки роботи страхового ринку і сучасних технологіях роботи компанії -брокери в організації медичного страхування співробітників підприємств.

Андрій Артюхов, Голова Правління СК «ВУСО» продемонстрував учасникам основні інноваційні інструменти комунікації застрахованих осіб і медичного асистансу при настанні страхового випадку. Прикладом такої комунікації був обраний один з каналів — ChatBot СК «VUSO». У режимі live із залученням учасників конференції
був здійснений зв'язокз лікарем -коордінатором, проведено опитування за симптомами і надана можливість звернення до конкретного лікаря для подальшого лікування і консультацій.

Про доцільність запровадження добровільного медичного страхування співробітників і позитивний досвід роботи з брокером «ТВТ-Страховий Брокер» говорила Наталія Мармутье, HR Manager Philips Ukraine.

Зустріч вийшла цікавою, доброзичливою і продуктивною.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися