Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2019, 10:07

Понад 350 тис. грн склала виплата СГ «ТАС» за пошкоджену Toyota

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» автомобіль Toyota Camry, сталася на Київщині.

На слизькій після сильної зливи дорозі водій не впорався з керуванням, в результаті чого машину занесло, вона виїхала на узбіч та врізалася в розташовані там бетонні блоки. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було серйозно пошкоджено передню частину автомобіля: капот, бампер, розбито лобове скло.

Отримавши повідомлення про аварію, Страхова група «ТАС» оперативно взяла за вивчення її обставин. В результаті інцидент було визнано страховим випадком. За оцінкою експертів, загальна сума збитків клієнта внаслідок страхової події сягнула 353845 грн.

Саме цю суму в рамках укладеного договору «Правильне КАСКО» й перерахувала СГ «ТАС» своєму страхувальникові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» — один з найпопулярніших договорів автострахування в продуктовій лінійці СГ «ТАС», розроблений з урахуванням тенденцій ринку та реальних потреб українських автовласників. Серед його основних переваг варто відзначити максимальний набір страхових ризиків, які він покриває, широку територію дії договору, якісне сервісне обслуговування та скорочені строки виплат страхового відшкодування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися