Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 квітня 2019, 11:04

Підбиваємо підсумки акції «Магічні вісімки»

Компанія ТОВ «ФК«Кредитон» провела розіграш серед учасників весняної акції« Магічні вісімки ». За умовами акції приватники повинні вподобати сторінку компанії в соціальній мережі Facebook або Instagram, а також прокоментувати акційний пост і відповісти на питання: «З чим у вас асоціюється свято 8 березня?»

Акція проходила в період з 5 по 15 березня 2019 року серед нових і постійних клієнтів сервісу Crediton.ua, а також серед тих, хто вподобав офіційны сторінки Фейсбук і Інстаграм, які можуть не бути зараз або не були раніше клієнтами компанії ТОВ «ФК «Кредитон».

Розіграш грошових призів відбувся 18 березня 2019 року о 17:00 за Київським часом. Був один списку учасників, в який входили:

1) користувачі, які з 5 по 15 березня 2019 р поставили «лайк» (подобається) офіційній сторінці Crediton в соціальній мережі Фейсбук або стали передплатником сторінки в Інстаграм, поставили «лайк» посту з умовами акції і прокоментували пост.

Переможців акції визначалися завдяки незалежному порталу random.org. Перші вісім участників за списком і були переможцями розіграшу грошових подарунків.

Грошові призи у вигляді перерахування грошових коштів на банківську карту переможця були доставлені переможцям після того, як ми з ними зв'язалися (по телефону і написали приватні повідомлення — користувачам Фейсбук і Інстаграм) і отримали підтвердження, що вони згодні отримати призи, вказавши свої банківські дані і надіславши нам документи, що підтверджують особу (копії паспорта та інн).

Переможцями акції стали:

Оксана Петрівна Б., Віталія Леонідівна У., Катерина Юріївна К., Аліна В'ячеславівна, Яна Вікторівна Д.

На прохання наших клієнтів і за законодавством України, переможці мали право відмовитися від офіційного оголошення їх прізвищ та інших даних.

Ми дякуємо всім учасникам за чуйність і активний прояв себе в нашій акції «Магічні вісімки». Бажаємо вам нових перемог і досягнень разом з сервісом Crediton.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися