Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 березня 2019, 12:30

Страхова компанія VUSO та Молочна компанія Галичина підписали корпоративний договір добровільного медичного страхування

Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія VUSO» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Молочна компанія Галичина» підписали корпоративний договір добровільного медичного страхування. До страхування залучено 426 осіб.

Страхова компанія VUSO залучила у 2018 році за договорами медичного страхування 45,7 млн грн, що на 8,33% більше ніж за аналогічний період попереднього року. Загалом компанія протягом 10 років займається корпоративним медичним страхування. Тільки у минулому році компанія застрахувала майже 50 корпоративних клієнтів з кількістю людей до 1000 чоловік та виплатила за договорами ДМС 17, 8 млн грн що на 25,8 % більше, ніж у 2017 році.

За словами Голови правління компанії Андрія Артюхова, компанія у 2019 році планує водночас з розвитком інтернет—продажів полісів ОСАГО та туристичного страхування, запустити медичне страхування онлайн, в тому числі у співпраці з партнерами. «Такий досвід у нас вже є. Ми плануємо перевести в онлайн більшу частину простих і зрозумілих процесів врегулювання страхових подій. Наразі у нас вже збудований процес врегулювання в добровільному медичному страхуванні, де всі комунікації з клієнтом відбуваються в месенджерах»- підкреслив А.Артюхов.

Страхова компанія VUSO працює на ринку страхування з 2001 року. Має 25 ліцензій: 16-із добровільних та 9- із обов’язкових видів страхування. Компанія має 31 представництво та є учасником Української федерації убезпечення і МТСБУ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися